ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Βγήκαν τα όπλα σε καβγά ζευγαριού

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Βγήκαν τα όπλα σε καβγά ζευγαριού

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής (29/10) στο Ηράκλειο με «πρωταγωνιστές» έναν 41χρονο και τη σύζυγο του.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστοι, το χευγάρι άρχισε να λογομαχεί, με το θερμόαιμο σύζυγο να σηκώνει χέρι και να χτυπάει την 39χρονη σύζυγο του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την χτύπησε στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος της, ενώ επιτέθηκε και σε συγγενικό πρόσωπο της 39χρονης, που βρέθηκε εκεί.

Κανείς όμως δε μπορούσε να φανταστεί ότι ο καβγάς θα «άναβε» ακόμη περισσότερο, καθώς ο 41χρονος βρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ πήρε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και σημάδεψε τη γυναίκα του.

Συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, επενέβησαν και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον οξύθυμο άνδρα, ειδοποιώντας παράλληλα τις αστυνομικές αρχές.

Αστυνομικοί που προσέτρεξαν στην περιοχή συνέλαβαν τον 41χρονο, ενώ κατάσχεσαν την καραμπίνα, την οποία ο δράστης κατείχε νόμιμα.

Σχετικές ειδήσεις