ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στην Κρήτη: Το σημείωμα του παπά στην παπαδιά που άναψε «φωτιές»

Σάλος στην Κρήτη: Το σημείωμα του παπά στην παπαδιά που άναψε «φωτιές»

Στο προσκήνιο έρχεται, ξανά, η υπόθεση που αφορά στον ιερέα με τα δύο παιδιά, από την Μεσσαρά, που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο.

Ο ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του τηλεφώνησε στην παπαδιά και της ζήτησε να διαβάσει μία επιστολή που είχε αφήσει στο κομοδίνο του για την ίδια.

Η παπαδιά είχε δηλώσει στις Αρχές την εξαφάνιση του ιερέα, με τον ίδιο να εμφανίζεται σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης και να δηλώνει πως είναι καλά και ότι ήταν επιλογή του να φύγει από το σπίτι.

Η παπαδιά εμφανίστηκε την Τρίτη (31/10/2017) ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου και κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να πάρει την επιμέλεια του ενός παιδιού της, που είναι ακόμη ανήλικο, να οριστεί διατροφή και να προχωρήσει η διαδικασία για να λυθεί ο γάμος τους.

Τελικά, η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην αίτησή της ισχυρίζεται πως ο ιερέας είχε εξωσυζυγικές σχέσεις που τον οδήγησαν να φύγει.