ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Στην Ομόνοια κρύβεται το μυστικό της δολοφονίας της εφοριακού;

Δώρα Ζέμπερη: Στην Ομόνοια κρύβεται το μυστικό της δολοφονίας της εφοριακού;

Δώρα Ζέμπερη:Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., η οποία διαθέτει πολύ σημαντικά στοιχεία που αποκαλύπτουν την ταυτότητα του δράστη.

Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονται γύρω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου διαπράχθηκε το φρικτό έγκλημα με θύμα την Δώρα Ζέμπερη, φαίνεται ότι έχουν «συλλάβει» το δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που μελέτησαν τα πλάνα από τις κάμερες, έχουν καταλήξει πως πρόκειται για μικρόσωμο άνδρα αφγανικής ή πακιστανικής ή μπαγκλαντεσιανικής καταγωγής με κύριο κίνητρο τη ληστεία ή ακόμη και τη σεξουαλική επίθεση.

Λίγο μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR, ο δράστης φέρεται να μπήκε σε κάποιο σταθμό του ηλεκτρικού με κατεύθυνση την Ομόνοια.

dwra

«Σαρώνουν» την Ομόνοια

Σύμφωνα με το STAR, φύλλο και φτερό κάνει η αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας που διατηρούν αλλοδαποί στην Ομόνοια, καθώς το στίγμα του κινητού της Δώρας εντοπίστηκε τελευταία φορά στην oδό Μενάνδρου, περίπου 6 χλμ από το 2ο νεκροταφείο Γαλατσίου.

Οι αρχές εξετάζουν και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του τρένου, στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκε ο δράστης για να πάει στην Ομόνοια.

Με βάση τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους, «φωτογραφίζουν» τον ύποπτο ως έναν άνδρα ασιατικής καταγωγής, ελαφρώς μελαμψό και μικρόσωμο, γεγονός που δικαιολογεί τα «αδύναμα» χτυπήματα, τα οποία έκαναν στην αρχή την αστυνομία να υποψιάζεται γυναίκα.

Σχετικές ειδήσεις