ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός επιχειρηματίας έπαθε σοκ με τα όσα έκανε η καλλονή σύντροφός του

Γνωστός επιχειρηματίας έπαθε σοκ με τα όσα έκανε η καλλονή σύντροφός του

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο έρωτάς του με την καλλίγραμη γυναίκα θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη. Έπαθε σοκ όταν είδε πως τον «έγδυνε» οικονομικά, χωρίς να το καταλάβει!

Στο Εφετείο Δωδεκανήσου θα εξεταστεί στις 10 Νοεμβρίου 2017, η έφεση που ασκήθηκε σε απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την οποία επιδικάστηκε χρηματική αποζημίωση ύψους 135.000 ευρώ περίπου σε επιχειρηματία της Ρόδου, που φέρεται να «εξαπατήθηκε» από καλλίγραμμη πρώην υπάλληλό του, για την οποία υποστήριξε ότι εκμεταλλευόμενη τον έρωτά του, ιδιοποιήθηκε μετρητά και κοσμήματα, αξίας 138.000 ευρώ περίπου.

Ο επιχειρηματίας είχε προσφύγει ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 254.000 ευρώ και το δικαστήριο έκανε μερικώς δεκτή την αγωγή του.

Ο επιχειρηματίας γνώρισε τη γυναίκα στη Ρόδο το έτος 2009 και από την πρώτη στιγμή συνδέθηκαν ερωτικά. Το Μάιο συγκατοίκησαν. Η καλλίγραμμη γυναίκα εγκατέλειψε την κατοικία του, τον Μάρτιο του 2012. Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι οι σχέσεις τους φαινόταν να είναι αρμονικές, καθώς τον φρόντιζε και ότι είχαν μια καλή συμβίωση με τακτά ταξίδια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Ο ίδιος είχε οικονομική άνεση που του επέτρεπε να έχει μια άνετη ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πρώην σύντροφός του δεν συνείσφερε στα έξοδά τους.

Κατόρθωσε, όπως υποστηρίζει, να έχει από την εργασία του οικονομίες σε προθεσμιακή κατάθεση ύψους 130.000 ευρώ και τον Απρίλιο του 2011 αποφάσισε να αποσύρει τα χρήματά του από την τράπεζα φοβούμενος τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Έβαλε, όπως υποστηρίζει, τα χρήματα σε ασφαλή χώρο στην κατοικία του.

Τον Μάιο του 2011 η πρώην σύντροφός του φέρεται να εκδήλωσε την επιθυμία να εργαστεί σε κατάστημά του. Όπως υποστήριξε την προσέλαβε ως μερικώς απασχολούμενη με αποδοχές 414 ευρώ μηνιαίως. Τον Αύγουστο του 2011 φέρεται να δημιουργήθηκε μεταξύ τους επεισόδιο και εγκατέλειψε την κατοικία τους.

Υποστηρίζει ότι πήρε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, 5.000 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος, μια πιστωτική κάρτα και εγκαταστάθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λίνδου και εν συνεχεία αναχώρησε για το Ηράκλειο.

Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι επιχειρούσε να επανασυνδέσει τη σχέση τους με τηλεφωνικά μηνύματα.

Η πρώην σύντροφός του φέρεται να τον ανάγκασε να της αγοράσει ένα μικρό ΒMW, υποσχόμενη ότι θα του επέστρεφε τα χρήματα. Το αγόρασε στην Αθήνα και το έστειλε ασυνόδευτο στη Ρόδο.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 είχαν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους και της εκμυστηρεύθηκε ότι είχε κρύψει 130.000 ευρώ στο σπίτι.
Πληροφορήθηκε, όπως διατείνεται, μια μέρα μετά ότι είχε πάρει τα χρήματα από την κρυψώνα και ότι τα κατέθεσε σε τράπεζα σε προθεσμιακή κατάθεση τριών ετών, στην οποία δεν ήταν συνδικαιούχος.

Πηγή: dimokratiki.gr