ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη - Αποκάλυψη «βόμβα» από την κολλητή της: «Λίγο πριν τη σκοτώσουν…»

Δώρα Ζέμπερη - Αποκάλυψη «βόμβα» από την κολλητή της: «Λίγο πριν τη σκοτώσουν…»

Δώρα Ζέμπερη:Άκρως σημαντικά είναι όσα αποκάλυψε φίλη της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, ανέφερε πως η Δώρα διορίστηκε στην εφορία πριν από πέντε περίπου χρόνια. Αρχικά ήταν στο μητρώο, μετά στο δικαστικό και τελευταία ελεγκτής. Ήταν προσεκτική στη δουλειά της και ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της.

Είπε πως η Δώρα μέχρι τον Αύγουστο διατηρούσε σχέση με έναν αστυνομικό, στην οποία είχε επενδύσει πολλά.

«Ήθελε να κάνει οικογένεια και έκανε σχέδια για το γάμο της. Τον Αύγουστο, όμως, χώρισαν και δεν θα έλεγα με τον καλύτερο τρόπο. Η συμπεριφορά του την πόνεσε πολύ και αυτό την έριξε ψυχολογικά. Μια εβδομάδα πριν τη σκοτώσουν, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από εκείνον. Την κάλεσε με απόκρυψη και της μίλησε τόσο άσχημα, όσο δε φαντάζεστε. Αυτό την τσάκισε κυριολεκτικά και δεν μπορούσε να συνέλθει. Της είχε κοστίσει και ο θάνατος του παιδικού της φίλου, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι. Μου είπε πως μόνο αυτός την αγαπούσε και την καταλάβαινε και άρχισε να πηγαίνει όλο και πιο συχνά στο νεκροταφείο. Της έλεγα: “Kοριτσάκι μου, αραίωσέ το δεν έχει νόημα. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου”. Την παρότρυνα να επισκεφτεί κάποιον ειδικό, έναν ψυχολόγο, για να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της. Και μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει», αποκάλυψε.

Όπως ισχυρίστηκε στη δημοσιογράφο, μια γνωστή της την έφερε σε επαφή με ένα χώρο κάπου στο Γαλάτσι, απ’ όπου θα μπορούσε να αντλήσει ενέργεια και διαύγεια πνεύματος.

«Την ρώτησα λεπτομέρειες, αλλά δεν μου είπε. Από τα μισόλογά της κατάλαβα ότι είχε ενταχθεί σε κάποιο group therapy. Από κοινό γνωστό μας έμαθα ότι ή είχε κάνει ή σκόπευε να κάνει υπνωτισμό. Όσες φορές κι αν τη ρώτησα, δεν μου είπε ποιον συναντούσε εκεί ή αν είχε κάνει φιλίες μέσα σ’ αυτόν τον χώρο».

Το «Τούνελ» εντόπισε την υπεύθυνη του χώρου που η Δώρα είχε επισκεφθεί τέσσερις φορές. Ισχυρίστηκε πως δεν υπνώτισε την κοπέλα και πως ασχολείται με διαλογισμό και νευρογλωσσικό προγραμματισμό. Γνώριζε ότι η Δώρα είχε χωρίσει από μια σχέση, αλλά το κυρίως πρόβλημά της ήταν το πένθος που ένιωθε για το φίλο της.

Πήγαινε πάντα μόνη της και δεν συμμετείχε σε κάποιο γκρουπ. Της συνέστησε να επισκεφτεί ψυχολόγο ή ψυχίατρο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της.

Το μεσημέρι της μοιραίας ημέρας, η Δώρα έφυγε από το γραφείο της υπηρεσίας της μαζί με έναν συνάδελφο της και πήραν το ίδιο τρένο από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά. Ήταν μαζί στη διαδρομή και κουβέντιαζαν χαλαρά, μέχρι που η Δώρα κατέβηκε μόνη στον σταθμό των Άνω Πατησίων για να πάει στο νεκροταφείο.

Σύμφωνα με τη φίλη της, οι κάμερες της εφορίας που καλύπτουν τον εξωτερικό χώρο, δεν ερευνήθηκαν για την περίπτωση που την παρακολουθούσε κάποιος από πριν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Με πληροφορίες από το anikolouli.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων