ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Το περίεργο τηλεφώνημα λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Δώρα Ζέμπερη: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Το περίεργο τηλεφώνημα λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Δώρα Ζέμπερη - Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν στα χέρια τους νέες μαρτυρίες ανθρώπων, τις οποίες εξετάζουν σοβαρά και ενδεχομένως να δώσουν απαντήσεις στο ποιος και γιατί κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της άτυχης 32χρονης εφοριακού.

Άγνωστος τηλεφώνησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και υποστήριξε ότι γνωρίζει το δράστη, ενώ μάλιστα, τον προσδιόρισε.

Ωστόσο, το περίεργο είναι πως το τηλεφώνημα στην εκπομπή έγινε από κινητό, το οποίο όπως αποδείχθηκε, ήταν κλεμμένο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής προέκυψε ότι λίγο μετά τη δολοφονία ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ζήτησε να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εκτιμούν ότι βρίσκονται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου, εξετάζουν προσεχτικά τις μαρτυρίες. Ωστόσο, αναπάντητο παραμένει, μέχρι στιγμής, το ερώτημα ποιος και γιατί σκότωσε και μάλιστα με τόση μανία τον άτυχη Δώρα Ζέμπερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ