ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας: «Τα γδαρσίματα έγιναν ενώ ήταν εν ζωή»

Συγκλονίζει ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας: «Τα γδαρσίματα έγιναν ενώ ήταν εν ζωή»

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο αγγειοχειρουργός - Βούλευμα καταπέλτης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου, το οποίο τον παραπέμπει σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 38χρονος γιατρός είχε σχεδιάσει να σκοτώσει την άτυχη μητέρα τριών παιδιών και σε αυτό περιγράφονται λεπτομερώς όλες οι κινήσεις του. Πώς δηλαδή φρόντισε να μεταφέρει την άτυχη γυναίκα σε χώρο του νοσοκομείου που δεν διέθετε ιατρικό εξοπλισμό κι εκεί της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά, τα οποία, σύμφωνα με γιατρούς, δεν ήταν απαραίτητα για την επέμβαση αφαίρεσης κιρσών.

Μιλώντας στο Star, ο σύζυγος της Ντιάνας τον οποίο ο κατηγορούμενος προσπάθησε να εμπλέξει στον φόνο, είπε:

«Τα γδαρσίματα έγιναν ενώ ήταν ακόμα εν ζωή. Αν και ήταν ζωντανή, εκείνος ασχολούταν με το πώς θα την ξεφορτωθεί», είπε και πρόσθεσε, «την ώρα που ήταν ζωντανή ακόμα και την έσερνε από εδώ κι από ΄κει, αντί να τη σώσει έστελνε μηνύματα για να θολώσει ακόμα περισσότερο το νερά και να ενοχοποιήσει εμένα».

Η 36χρονη μεσίτρια είχε πρωτοσυναντήσει τον γιατρό πριν από περίπου ένα χρόνο μαζί με τον σύζυγο της, όταν πήγαν στο εφημερεύον νοσοκομείο για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα υγείας που είχε:

«Ήταν ένα follow up μιας πρώτης επέμβασης και εξελίχθηκε σε αυτό το φρικαλέο γεγονός. Δεν θέλω να αναφέρω τι συνάντηση και αντίκρισα στο μέρος που με οδήγησε η αστυνομία» δήλωσε στο Star ο σύζυγός της.

Σχετικές ειδήσεις