ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες - ΣΟΚ: Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στο Κερατσίνι από την κακοκαιρία

Εικόνες - ΣΟΚ: Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στο Κερατσίνι από την κακοκαιρία

Ειδήσεις - Καιρός τώρα - Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αθήνα - Έπεσε χαλάζι ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας - Βυθίστηκε το Κερατσίνι από την κακοκαιρία - Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι - Παρασύρθηκαν οχήματα - Δείτε συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας σαρώνει από το πρωί της Παρασκευής (17/11/2017) την Αττική. Οι εικόνες που έρχονται από το πλημμυρισμένο Κερατσίνι, όπου οχήματα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της βροχής, συγκλονίζουν

keratsini6

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Λεωφόρου Σχιστού έως τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Ωστόσο αργότερα έγινε γνωστό ότι αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί σε Κερατσίνι και Πέραμα.

Συγκεκριμένα,η λεωφόρος Δημοκρατίας στο Πέραμα καθώς και η οδός Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, οι οποίες είχαν πλημμυρίσει, δόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν καταστροφές, όπως συνέβη τα τελευταία 24ωρα στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο.

keratsini10

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 24 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, στο Κερατσίνι, 7 στο Πέραμα και 16 στη Σαλαμίνα.

Δεμένα τα πλοία στη Σαλαμίνα

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων που μεταφέρουν μόνο επιβάτες στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας. Τα δρομολόγια των επιβατηγών-οχηματαγωγών στην ίδια γραμμή εκτελούνται κανονικά.

Πηγή φωτογραφιών: keratsinivoice.blogspot.gr και Meteo Gr

Σχετικές ειδήσεις