ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνείο: Στην εντατική η γυναίκα που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Πολυτεχνείο: Στην εντατική η γυναίκα που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η γυναίκα που τραμαυτίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, μετά τη χειρουργική επέμβαση στο πόδι, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/11).

Διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», η 55χρονη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/11/2017) από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η γυναίκα διακομίσθηκε την Παρασκευή, στις 21:18, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου. Ήταν τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών.

Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο και υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση, ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση, αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που είναι δικηγόρος, τραυματίστηκε από μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από μια ομάδα κουκουλοφόρων στην συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη, την Παρασκευή (17/11), μετά τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού της

ΣΥΡΙΖΑ: «Φασιστική, εγκληματική ενέργεια»

«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Σάββατο (18/11/2017) το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει:«Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες».

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις