ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Απίστευτο! Δείτε που έκρυβε νεαρός Χανιώτης την ηρωίνη (pic)

Χανιά: Απίστευτο! Δείτε που έκρυβε νεαρός Χανιώτης την ηρωίνη (pic)

Ένας 26χρονος συνελήφθη με σχεδόν 200 γραμμάρια ηρωίνη μετά από έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο 26χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (6/12) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αφού εντοπίστηκε ο 26χρονος να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε 193 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία ο 26χρονος είχε κρύψει στο ταμπλό του αυτοκινήτου!

Σημειώνεται ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δείτε στην gallery του άρθρου φωτογραφία

Σχετικές ειδήσεις