ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Τι αποκαλύπτει ο ψυχίατρος που έπεσε θύμα ενέδρας θανάτου - Ποιοι τον ήθελαν νεκρό

Ηράκλειο: Τι αποκαλύπτει ο ψυχίατρος που έπεσε θύμα ενέδρας θανάτου - Ποιοι τον ήθελαν νεκρό

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (14/12) σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου

Τουλάχιστον τρεις οι δράστες - Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για τον εντοπισμό τους

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος ψυχίατρος, βγαίνοντας από το ιατρείο του επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και κατευθυνόμενος στο όχημά του, δέχτηκε πυροβολισμούς.

Ωστόσο, στάθηκε τυχερός καθώς τουλάχιστον δύο από τις σφαίρες των δραστών χτύπησαν το παρμπρίζ του οχήματος και δεν τον τραυμάτισαν.

Ο 50χρονος άνδρας πρόλαβε σύμφωνα με το neakriti.gr και μπήκε στο όχημα, που είχε παρκάρει απέναντι από το ιατρείο του και εν συνεχεία ο ένας εκ των δύο δραστών πήγε στη δεξιά πλευρά του οχήματος και με λοστό έσπασε το τζάμι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν στο πρόσωπο τον 50χρονο.

Η αστυνομία εικάζει ότι οι δράστες είναι τουλάχιστον τρεις καθώς υπήρχε και τρίτο άτομο, το οποίο τους περίμενε στο όχημα διαφυγής.

«Ξέρω ποιοι με έχουν χτυπήσει»

Μετά την επίθεση που δέχτηκε ο 50χρονος, μπήκε σε ένα φαρμακείο όπου ζήτησε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο γιατρός είπε χαρακτηριστικά: «Παιδιά βοήθεια μου έχουν επιτεθεί!» και συμπλήρωσε: «Ξέρω ποιοι με έχουν χτυπήσει έχω ενημερώσει από καιρό τον εισαγγελέα».

Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, χωρίς η ζωή του ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς ο ψυχίατρος φέρεται να υπέδειξε ποιους θεωρεί ως δράστες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπα τα οποία πριν μερικές μέρες είχε κατονομάσει στην Εισαγγελία Ηρακλείου ότι δέχονταν απειλές.

Τέλος, η Αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για επίθεση που είχε δολοφονικό χαρακτήρα, καθώς από τύχη οι σφαίρες δεν βρήκαν τον 50χρονο ψυχίατρο.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της επίθεσης

Σχετικές ειδήσεις