ΕΛΛΑΔΑ

Β. Μιχαλολιάκος: «Ο Πειραιάς θα λάμπει σε 48 ώρες!»

Β. Μιχαλολιάκος: «Ο Πειραιάς θα λάμπει σε 48 ώρες!»
Την πεποίθηση και την αποφασιστικότητα του πως η πόλη του Πειραιά θα έχει καθαρίσει μέσα σε 48 ώρες, εξέφρασε με αποκλειστικές δηλώσεις του...

Την πεποίθηση και την αποφασιστικότητα του πως η πόλη του Πειραιά θα έχει καθαρίσει μέσα σε 48 ώρες, εξέφρασε με αποκλειστικές δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος στο newsbomb.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχαλολιάκου στο newsbomb.gr:

«Πιστεύω αναμφισβήτητα το δικαίωμα στην απεργία διότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Είναι αναμφισβήτητο κοινωνικό και εργασιακό κεκτημένο. Δικαιολογημένα οι εργαζόμενοι αντιδρούν διότι βρίσκονται σε δραματικά αδιέξοδα. Είναι υπαρκτός ο εφιάλτης της ανεργίας.

Χάνεται το δικαίωμα της μονιμότητας στην εργασία και αμφισβητείται το σύνταγμα.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει και το αναμφισβήτητο δικαίωμα των πολιτών για καθαριότητα και ευταξία. Θυμίζω ότι η καθαριότητα είναι δημοκρατία και η δημοκρατία σημαίνει πολιτισμό.

Πριν λάβουν την οποιαδήποτε άλλη απόφαση, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ζυγίσουν τις ανάγκες της δημόσιας υγείας και την στρατηγική των διεκδικήσεων τους.

Προσωπικά θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα. Καταφέραμε να μετατρέψουμε την πιο βρώμικη πόλη στην πιο καθαρή, όχι μόνο του Λεκανοπεδίου, αλλά ίσως και ολόκληρης της χώρας.

Με αυτή τη δυνατή ομάδα και με αυτή τη δυναμική διαβεβαιώνω τους πολίτες του Πειραιά ότι το αργότερο σε δύο μέρες η πόλη θα έχει καθαρίσει. Θα είναι η πόλη που αξίζουν, μια καθαρή, μια ανθρώπινη πόλη».