ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ανατροπή δεδομένων για τα Χριστούγεννα!

Καιρός: Ανατροπή δεδομένων για τα Χριστούγεννα!

Καιρός - Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία σε λίγες ώρες στη χώρα μας με χιόνια και έντονες καταιγίδες – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης (20/12/2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) – Ανατροπή δεδομένων για τον καιρό των Χριστουγέννων

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη (21/12) Σταδιακή επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει από την Πέμπτη (21-12-2017) ο καιρός στις νοτιότερες περιοχές της χώρας με πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά.

Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν πολλές περιοχές της χώρας μέχρι και το Σάββατο (23/12).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Ο καιρός των Χριστουγέννων

Ανατροπή στα προγνωστικά που ήθελαν «λευκά» Χριστούγεννα ακόμα και στην Αθήνα. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τα Χριστούγεννα (25/12) ημέρα Δευτέρα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 και 5 και στα νοτιοανατολικά το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο από τα δυτικά την ημέρα με παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Την Τρίτη (26/12) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.