ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε ανακαινισμένος ο 2ος Παιδικός Σταθμός στη Μάνδρα Αττικής (pics)

Παραδόθηκε ανακαινισμένος ο 2ος Παιδικός Σταθμός στη Μάνδρα Αττικής (pics)

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Όμιλος της Motor Oil ανέλαβαν την αποκατάσταση των ζημιών.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη είχε επισκεφθεί τη Μάνδρα Αττικής, μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες. Τότε, είχε υποσχεθεί να φροντίσει για την ανακαίνιση του 2ου Παιδικού Σταθμού, προκειμένου να καταστεί λειτουργικός και να δεχτεί σύντομα τα παιδιά της περιοχής.

Την Κυριακή (24/12/2017), παραμονή των Χριστουγέννων, η κυρία Βαρδινογιάννη πήγε ξανά στη Μάνδρα, όπου είχε διοργανωθεί μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή με την ευκαιρία της παράδοσης του ανακαινισμένου από τη Motor Oil, 2ου Παιδικού Σταθμού.

Στο διάστημα των τριών εβδομάδων, o Όμιλος της Motor Oil ανέλαβε την απάντληση του νερού, της λάσπης και άλλων φερτών αντικειμένων που είχαν εισχωρήσει μέσα στο κτήριο του παιδικού σταθμού, καθιστώντας τον ακατάλληλο να λειτουργήσει. Στη συνέχεια, αποκατέστησε όλες τις ζημιές που είχαν προκληθεί, αντικατέστησε τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό που είχε καταστραφεί και εξόπλισε ολόκληρο το τμήμα εστίασης του σταθμού.

Η Δήμαρχος της Μάνδρας κυρία Ιωάννα Κριεκούκη, πολλοί κάτοικοι της περιοχής και βέβαια τα παιδιά που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό υποδέχτηκαν με χαρά την κυρία Βαρδινογιάννη η οποία τους ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα», ανανέωσε τη δέσμευσή της να σταθεί στο πλευρό τους, και πρόσφερε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις