ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχίλα! Νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι των σατανιστών στην Κεφαλονιά

Ανατριχίλα! Νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι των σατανιστών στην Κεφαλονιά

Φρίκη προκαλούν τα ευρήματα στο σπίτι και στα νεκρά σώματα του Γερμανού και της Βουλγάρας

Όλα δείχνουν πως αυτοκτόνησαν για να χαρίσουν τις ψυχές τους στο σατανά - Τι συνέβη στη βίλα του τρόμου στα Βλαχάτα

Το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης στην Κεφαλονιά προσπαθούν να συνθέσουν οι ελληνικές Αρχές, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να κάνουν λόγο για σατανιστική τελετή.

Τα γερμανικά και τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν στενά την υπόθεση, υποστηρίζουν πως πρόκειται σίγουρα για σατανιστική τελετή, κατά την διάρκεια της οποίας, οι δύο νέοι θυσιάστηκαν στον Σατανά.

Όπως όλα δείχνουν, ο 30χρονος Γερμανός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, και η 23χρονη Βουλγάρα φίλη του Λίλα Μποτιούσεβα, που είχε εξαφανιστεί από τις 8 Ιουνίου και οι γονείς της την αναζητούσαν, είχαν ασπαστεί τη λατρεία του Σατανά. Το επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με την Espresso, ένα ερωτικό βοήθημα (δονητής που είχε στην άκρη του σχεδιασμένη τη μορφή του Σατανά), το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε η 23χρονη – που έδινε δείγματα της λατρείας της μέσω του Facebook- αλλά και τα κεριά που βρέθηκαν στην βίλα του τρόμου, την οποία μετέτρεψαν σε ματωμένο βωμό.

kef5

Η θυσία στην πρώτη Πανσέληνο

Το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει τα στοιχεία του ούτε το λόγο για τον οποίο νοίκιασε τη βίλα μέσω ίντερνετ. Γι’ αυτό, άλλωστε, έφτασαν εκεί με ένα μπορντό Ι.Χ. που αποδείχθηκε κλεμμένο. Σκοπός τους ήταν να εκμεταλλευτούν την Πρωτοχρονιά και την πρώτη – και λαμπρότερη – πανσέληνο του νέου έτους για να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον άρχοντα του σκότους. Χρειάστηκε, όμως, να επισπεύσουν τα σχέδια τους καθώς η ιδιοκτήτρια της βίλας ήθελε να κάνει εκεί οικογενειακό ρεβεγιόν.

Όπως υπολογίζεται ο θάνατός τους επήλθε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου αν και τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο χώρο βρέθηκαν κάποια μισολιωμένα κεριά και το μενταγιόν με την πεντάλφα της κοπέλας που ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού. Όμως ο καρπός της κομμένος από την ίδια με φαλτσέτα και φορούσε ένα καθαρό πουκάμισο, που της είχε βάλει ο Γερμανός σύντροφός της, αφού πρώτα είχε πλύνει το πτώμα της προτού το τοποθετήσει στο σημείο, όπου βρέθηκε σαν να κοιμόταν. Το δικό του πτώμα βρέθηκε στην τουαλέτα, ημίγυμνο και με ένα μαχαιρι καρφωμένο στο στήθος του, μέσα στη γεμάτη με νερό μπανιέρα.

kefalonia.1.1.708 0 0

Ξεκίνησε ως προσπάθεια αυτοτραυτισμού και κατέληξε σε αυτοκτονία

«Πιστεύω ότι θα έχουμε ευρήματα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες έγιναν στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, που βρέθηκαν νεκροί στην κοινότητα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς». Την εκτίμηση αυτή έκανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία διενήργησε χθες Τρίτη, στην Πάτρα τις νεκροτομές στις δύο σορούς.

Όσον αφορά στο πότε ακριβώς θα γνωστοποιηθούν επισήμως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, είπε ότι «θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες».

Σχετικές ειδήσεις