ΕΛΛΑΔΑ

Πιερία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα (9/1) στην ΠΑΘΕ

Πιερία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα (9/1) στην ΠΑΘΕ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.), σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων σήμανσης και καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Την 9 Ιανουαρίου 2018, από τις 07:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ημιανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο), έως το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του τοπικού οδικού δικτύου (οδός Μουσών - κυκλικός κόμβος Αυγουστίνου - κυκλικός κόμβος Λεωνίδα Ιασωνίδη) και της δυτικής παράπλευρης οδού, έως το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης, όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Την 11 Ιανουαρίου 2018, από τις 07:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτοχώρου (420ο χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Σκάλας Λεπτοκαρυάς - Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παραλιακής και της δυτικής παράπλευρης οδού, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς, όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Σχετικές ειδήσεις