ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Ζέμπερη: Ο φονιάς λέει αλήθεια - Κάποιοι ήθελαν την κόρη μου νεκρή

Πατέρας Ζέμπερη: Ο φονιάς λέει αλήθεια - Κάποιοι ήθελαν την κόρη μου νεκρή

Δώρα Ζέμπερη: Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε το βράδυ της Τρίτης (9/1) ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε άγρια στις 18 Οκτωβρίου με 14 μαχαιριές στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Ζέμπερης πιστεύει ότι ο 58χρονος Εμμανουήλ Σοροπίδης, ο δράστης του άγριου φονικού λέει την αλήθεια στο υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή και πως τον έβαλαν να σκοτώσει τη Δώρα.

Ο κ. Ζέμπερης ανέφερε στη συνέχεια ότι η ίδια η 32χρονη εφοριακός του είχε πει ότι την απειλούσαν.

Η συμβουλή του προς την κόρη του ήταν να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να φύγει από την υπηρεσία όπου εργαζόταν.

Σε ερώτηση του κ. Χατζηνικολάου για το ποια μπορεί να ήταν η υπόθεση για την οποία η 32χρονη δεχόταν απειλές ο κ. Ζέμπερης ανέφερε ότι η κόρη του ασχολούνταν με μεγάλες και βαριές υποθέσεις.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, η Δώρα είχε μιλήσει και στην υπηρεσία της για τις απειλές που δεχόταν ενώ εξέφρασε και τις ανησυχίες του ότι η υπηρεσία προσπαθεί να «κουκουλώσει» την υπόθεση και πως κάποιοι γνωρίζουν πολλά περισσότερα και ότι πρέπει να βγουν να μιλήσουν.

Απατώντας σε ερώτηση για τον λόγο που ο 58χρονος δράστης προχώρησε στις πρόσφατες αποκαλύψεις ο Κώστας Ζέμπερης ανέφερε ότι ο φονιάς τα είπε με καθυστέρηση διότι δεν πήρε όλα τα λεφτά.

Τέλος ο Κώστας Ζέμπερη ανέφερε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1:

Σχετικές ειδήσεις