ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε γυναίκα - Η αποκάλυψη «ξύπνησε» εφιάλτες

Πύργος: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε γυναίκα - Η αποκάλυψη «ξύπνησε» εφιάλτες

Ήταν ξημερώματα Σαββάτου (13/01/2018) όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό της γυναίκας – Η ίδια έζησε εφιαλτικές στιγμές.

Αντιμέτωπη με έναν ζωντανό εφιάλτη βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου μια 80χρονη μέσα στο σπίτι της, στις Κολιρέικες Παράγκες. Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της και κατάφεραν να της πάρουν 6.500 ευρώ, που είχε κρυμμένα στο μπαούλο του σπιτιού της.

Οι δράστες φαίνεται πως ήξεραν καλά ποιος ήταν ο στόχος τους, σύμφωνα με το ilialive.gr. Το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας στην περιοχή «Κολιρέικες Παράγκες» δεν φαίνεται από τον αγροτικό δρόμο, αν και βρίσκεται κοντά σε αυτόν. Ωστόσο, οι δράστες πρέπει να γνώριζαν το θησαυρό που έκρυβε η ηλικιωμένη στο σπίτι της. Λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα μέσα στη βροχή, οι δράστες παραβίασαν την πόρτα της εισόδου και μπήκαν στο σπίτι. Η 80χρονη που κοιμόταν στο κρεβάτι της, ξύπνησε και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν ζωντανό εφιάλτη.

Οι τέσσερις δράστες φορώντας κουκούλα στο κεφάλι για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, με την απειλή μαχαιριών, ζήτησαν από την ηλικιωμένη να τους δώσει όσα χρήματα είχε. Μετά από πίεση, τους οδήγησε στο μπαούλο που είχε κρυμμένο το ποσό των 6.500 ευρώ. Μαζί με τα μετρητά, άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο και κάποια έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή μέσα στο σκοτάδι.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, σοκαρισμένη, ανήμπορη να μετακινηθεί από το απόμερο σημείο που βρισκόταν, άφησε να ξημερώσει και αρκετές ώρες μετά μετέβη στην Αστυνομία για να δηλώσει την σε βάρος της ληστεία.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που ανέλαβαν την υπόθεση διενεργούν έρευνες για να συγκεντρώσουν τα στοιχεία εκείνα που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.