ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε για πρώτη φορά την ληξιαρχική πράξη θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη - Ποια είναι η αιτία θανάτου

Δείτε για πρώτη φορά την ληξιαρχική πράξη θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη - Ποια είναι η αιτία θανάτου

Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη | Ειδήσεις: Στη δημοσιότητα ήρθε το έγγραφο της ληξιαρχικής πράξης θανάτου της 44χρονης γυναίκας, σύμφωνα με οποίο ο θάνατός της περιγράφεται ως απροσδιόριστος, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων, δηλαδή των τοξικολογικών και ιστολογικών, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης επιμένει ότι πρόκειται για δολοφονία και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Εν αναμονή αυτών των πολύ σημαντικών εξετάσεων, που αναμένονται από μέρα σε μέρα, η οικογένεια προχώρησε και στην δημιουργία ιστοσελίδας στο facebook με τίτλο «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Εκεί συγγενείς, φίλοι αλλά και απλοί άνθρωποι που είναι μέλη, ανεβάζουν ό,τι είναι σχετικό για το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης γυναίκας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

dikaiosi

Δείτε την ιστοσελίδα στο facebook

Την ίδια στιγμή τα παιδιά, ο αδελφός αλλά και άλλοι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα αυτοκτόνησε. Αυτές οι πληροφορίες, όπως επισημαίνουν οι συγγενείς της αδικοχαμένης Ειρήνης, βγήκαν στην δημοσιότητα με σκοπό, όπως πάντα υποστηρίζουν, να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Μάλιστα, η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος δημοσίευσε το έγγραγο της ληξιαρχικής πράξης θανάτου της 44χρονης εις το οποίο δεν διευκρινίζεται η αιτία θανάτου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr την ληξιαρχική πράξη θανάτου.

Σχετικές ειδήσεις