ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική αποκάλυψη: Το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν ήταν στην παραλία το μοιραίο απόγευμα

Σοκαριστική αποκάλυψη: Το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν ήταν στην παραλία το μοιραίο απόγευμα

Ειρήνη Λαγούδη: Η μαρτυρία κυνηγού που ανατρέπει τα δεδομένα – Ντοκουμέντα από το όχημα της 44χρονης που αποκαλύπτουν την ώρα του θανάτου της

Το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη παίρνει τεράστιες διαστάσεις μετά και τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν, σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες που ήλεγξαν για δεύτερη φορά το αυτοκίνητό της, την ώρα του θανάτου της. Ωστόσο, από το τελευταίο της καταγεγραμμένο στίγμα μέχρι και την ώρα που δείχνει το ρολόι του οχήματος μεσολαβεί ένα διάστημα πέντε ωρών, κατά το οποίο, κανείς δεν ξέρει τις κινήσεις της άτυχης μητέρας τριών παιδιών.

Τα ερωτήματα για το θάνατο της Ειρήνης πληθαίνουν μέρα με τη μέρα και οι συγγενείς της ψάχνουν απαντήσεις, αφού κανείς τους δεν πιστεύει ότι η 44χρονη αυτοκτόνησε.

Ένα από τα σημεία που προκαλούν απορίες, είναι το γεγονός ότι, ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από την παραλία Φωτμού -εκεί όπου βρέθηκε νεκρή-, υπάρχουν μαρτυρίες κυνηγών που αναφέρουν ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη περιοχή κανένα αυτοκίνητο.

Η μαρτυρία – «φωτιά» κυνηγού

«Εγώ κυνηγούσα εκεί μέχρι το μεσημέρι που ήμουν εκεί, προς απογευματάκι. Δεν υπήρχε… δεν υπήρχε αυτοκίνητο!», αναφέρει ο κυνηγός, ο οποίος επιμένει ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν ήταν στην παραλία της Μυρτιάς το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Το όχημα, σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος, εμφανίστηκε ξαφνικά το πρωί της επόμενης ημέρας.

Πού βρισκόταν η Ειρήνη Λαγούδη από τις δύο και δέκα που την κατέγραψε η τελευταία κάμερα μόλις είκοσι λεπτά από το σημείο που βρέθηκε νεκρή;

«Το αυτοκίνητο Κυριακή πρωί το είδε φίλος απ' την παρέα… Εμφανίστηκε αυτό το αυτοκίνητο εκεί. Το μεσημέρι που κατέβηκα πάλι εκεί κοντά στα δέκα μέτρα με το αυτοκίνητο ήταν εκεί. Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω αν είναι άνθρωπος μέσα, αν τέτοιο, γιατί τα τζάμια ήταν θολωμένα και μαυρισμένα. Δεν μύριζε. Ούτε σαν καμένο, ούτε τίποτα», αποκαλύπτει ο κυνηγός στο sinidisi.gr.

Το μυστήριο με το σταματημένο ρολόι του οχήματος

vlcsnap 2018 01 26 14h23m38s181 1516969473

Στην μαρτυρία των κυνηγών, έρχονται να προστεθούν τα νέα στοιχεία που βρήκαν στην αυτοψία τους πριν από δύο ημέρες, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας μαζί με τους δικηγόρους της και δείχνουν πως ό,τι έγινε, έγινε πιθανότατα πολύ μετά το μεσημέρι.

Το ρολόι του αυτοκινήτου της 44χρονης έχει σταματήσει στις 19:40 το απόγευμα. Τι συνέβη το χρονικό διάστημα από τις 14:30 που υποτίθεται -από τις καταγραφές στις κάμερες- ότι η Ειρήνη έφτανε στην παραλία, μέχρι τις 19:30 το απόγευμα; Αν όντως η γυναίκα ήταν στην παραλία, ήταν μόνη της τόσες ώρες και τι έκανε;