ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια της άτυχης εφοριακού

Δώρα Ζέμπερη: Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια της άτυχης εφοριακού

Δώρα Ζέμπερη: Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της 32χρονης – Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης εφοριακού, Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε το βράδυ της Παρασκευής, 26 Ιανουαρίου στο «Τούνελ» αναφέροντας ότι η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ για την οικογένειά της επισημαίνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή η κ. Παναγοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση αυτή εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ για την οικογένεια της Δώρας. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζουμε η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος. Ο δράστης αποφεύγει επίμονα να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα, ενώ έχει δώσει τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις και με την κάθε μία ανασκευάζει τις προηγούμενες. Η οικογένεια ζητά να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος και για το λόγο αυτό έχουμε αποστείλει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι η οικογένεια της άτυχης Δώρας έχει ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κατηγορούμενου προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθούν τα όσα έχει ισχυριστεί.

Τέλος, η δικηγόρος τόνισε ότι: «οι συγγενείς του θύματος περιμένουν ακόμα τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα της ανάλυσης του γενετικού υλικού από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ , για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν στον τόπο κι άλλα σεσημασμένα άτομα».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την υπόθεση ΕΔΩ

Πηγή: anikolouli

Σχετικές ειδήσεις