Ειρήνη Λαγούδη: Ο μάρτυρας - «κλειδί», οι δύο άνδρες και το τζιπ

Newsroom Newsroom

Ειρήνη Λαγούδη: Ο μάρτυρας - «κλειδί», οι δύο άνδρες και το τζιπ

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για το θάνατο της 44χρονης μητέρας – «Την είδα με δύο άντρες την ημέρα που πέθανε» - Αναπάντητα ερωτήματα στο αστυνομικό θρίλερ της Αιτωλοακαρνανίας

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία.

Μάρτυρας – «κλειδί» υποστηρίζει ότι το πρωί της εξαφάνισής της η άτυχη γυναίκα ήταν για αρκετή ώρα με δυο άντρες.

«Είδα την Ειρήνη με δύο άντρες την ημέρα του θανάτου της στο Λούρο. Ήταν στο δικό της αυτοκίνητο και τη είδα που καθόταν στοπίσω κάθισμα. Στο σημείο ήταν ήδη ένα τζιπ χρίς οδηγό. Τότε κατέβηκε ο ένας από τους δύο άντρες από το αυτοκίνητο της Ειρήνης και μπήκε στο τζιπ. Λίγα λεπτά αργότερα τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν μαζί», ανέφερε ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star.

Πρόκειται για κάτοικο κοντά στο Λούρο ποταμό που επιβεβαιώνει τα όσα είδαν και οι δυο ψαράδες, οι οποίοι είχαν καταθέσει πως είδαν την Ειρήνη Λαγούδη να βρίσκεται με δυο άντρες λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Το αυτοκίνητο του ενός από τους δυο, το τζιπ, έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών για να φθάσουν και στην ταυτότητά του, με τα όλα τα σενάρια να είναι πλέον πιθανά.

«Θα μπορούσε να είναι άνετα εγκληματική ενέργεια. Έβαλαν τη φωτιά, καίει για δέκα λεπτά, ένα τέταρτο. Οι πιθανοί εγκληματίες βλέπουν το αυτοκίνητο να φλέγεται, σου λένε θα καεί και δεν θα μείνει τίποτα. Ένα σενάριο είναι, για να σας δώσω να καταλάβετε ότι όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να διερευνηθούν», αποκαλύπτει στο Star ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.

Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το γρίφο σε βασικά ερωτήματα:

  • Γιατί η Ειρήνη Λαγούδη επέλεξε τον πιο επώδυνο και αργό θάνατο, αν υποθέσουμε ότι ήθελε η ίδια να δώσει τέλος στη ζωή της;
  • Γιατί δεν άφησε ένα σημείωμα, κυρίως στα τρία παιδιά της που τα μεγάλωνε μόνη της και ήταν τόσο δεμένη μαζί τους;
  • Αν την προβλημάτιζε κάτι γιατί δεν το είπε στους δικούς της ανθρώπους;
  • Γιατί να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της, όταν μόλις έξι μέρες πριν γελούσε μπροστά στην κάμερα και αστειευόταν με τις φίλες της;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star μάρτυρες κυρίως στην περιοχή που ζούσε η άτυχη μητέρα, την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, φοβούνται να πάνε στην αστυνομία και να καταθέσουν. Κατάθεση όμως έχει δώσει ένας μάρτυρας - κλειδί, καθώς ήξερε πολλά για τη σχέση της Ειρήνης Λαγούδη με ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, στο οποίο οι Αρχές προσπαθούν να διασταυρώσουν αν είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved