ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο: Δέος - Αποθεωτική και υπό το «Μακεδονία Ξακουστή» η αλλαγή φρουράς στο Σύνταγμα!

Συλλαλητήριο: Δέος - Αποθεωτική και υπό το «Μακεδονία Ξακουστή» η αλλαγή φρουράς στο Σύνταγμα!

Συλλαλητήριο Αθήνα | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ρίγη συγκίνησης κατά την αλλαγή φρουράς - Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα - Σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλήτηριο στο Σύνταγμα - Το Newsbomb.gr μέσα από το LIVE BLOG μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Εν μέσω αποθέωσης από το συγκεντρωμένο πλήθος έγινε το πρωί της Κυριακής η αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Χιλιάδες Έλληνες πολίτες που έχουν ήδη κατακλύσει την πλατεία εν όψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία καταχειροκρότησαν τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, ενώ η μπάντα τους έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα διαδηλωτές με μισθωμένα πούλμαν, αυτοκίνητα, τρένα και πλοία από όλες τις πλευρές της Ελλάδας. Η συμμετοχή του κόσμου στο μεγάλο συλλαλητήριο για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων αναμένεται όπως εκτιμούν οι διοργανωτές να είναι μεγαλύτερη από αυτή στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες η πόλη αναμένεται να κατακλυστεί από μεγάλο όγκο διαδηλωτών που κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες θα «αγκαλιάσουν» το Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουν ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έτσι και αυτή την Κυριακή το Newsbomb.gr με αίσθημα ευθύνης μεταδίδει LIVE, λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις