ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Αθήνα - Βίντεο ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Διαδηλωτές ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο - Όλη η Ελλάδα μία φωνή

Συλλαλητήριο Αθήνα - Βίντεο ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Διαδηλωτές ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο -  Όλη η Ελλάδα μία φωνή

Συλλαλητήριο Αθήνα | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα - «Πλημμύρισε» το Σύνταγμα - Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου δίνουν το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Συγκλονιστικές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας - Ρίγη συγκίνησης - Όλος ο κόσμος μία φωνή - Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο με φόντο την ελληνική Βουλή - Δείτε τις εικόνες που μεταδίδει το Newsbomb.gr

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Μία ημέρα που θα μείνει στην Ιστορία. Οι Έλληνες ενώνουν τη φωνή τους και φωνάζουν «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική». Το Σύνταγμα έχει πλημμυρίσει από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που δίνουν το «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι εικόνες που έρχονται από το Σύνταγμα πραγματικά συγκλονίζουν!

Δείτε ΕΔΩ τις συγκλονιστικές εικόνες

Λίγα λεπτά μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής υψώθηκε στο Σύνταγμα η γιγαντιαία ελληνική σημαία με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων. Οι διαδηλωτές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. Οι λέξεις αδύνατες να αποτυπώσουν το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Δείτε τη συγκλονική στιγμή όπως την κατέγραψε το Newsbomb.gr που οι διαδηλωτές ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά από τη Βουλή.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για το συλλαλητήριο

Δείτε στο Live blog του Newsbomb.gr όλες τις εξελίξεις για το συλλαλητήριο