ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη – σοκ από αντιστράτηγο της Πυροσβεστικής

Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη – σοκ από αντιστράτηγο της Πυροσβεστικής

Ειρήνη Λαγούδη – Θρίλερ με το θάνατο της άτυχης μητέρας – Τι αποκαλύπτει αντιστράτηγος της Πυροσβεστικής - Το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη το έχει κάποιος από τον περίγυρό της, αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

«Ήθελαν να φανεί σαν αυτοκτονία»

Φως στο θρίλερ των συνθηκών του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη ρίχνει ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός Γκουρμπάτσης. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε ότι υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας από αγνώστους, οι οποίοι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και να «δείξουν» αυτοκτονία.

Ο απόστρατος αντιστράτηγος ανέφερε ότι κατέληξε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα αυτό από την πρώτη έρευνα που έκανε, αναλύοντας και αξιολογώντας τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

«Είμαι 30 χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα και ασχολούμαι με τη διερεύνηση των πυρκαγιών. Στην περίπτωση της 44χρονης από την Κατοχή ασχολήθηκα αρχικά μόνος μου, από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, στην πορεία μού ζητήθηκε βοήθεια από την πλευρά της οικογένειας και ενδεχομένως, τις επόμενες ημέρες, να πάω στην περιοχή να κάνω από κοντά την έρευνα στο αυτοκίνητο της άτυχης Ειρήνης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γκουρμπατσής

Ο κ. Γκουρμπατσής είπε ότι έχει μελετήσει το φωτογραφικό υλικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα και ότι έχει δει το βίντεο από το καμένο αυτοκίνητο.

«Ένας έμπειρος άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με την πυρκαγιά, όπως εγώ, μπορεί να καταλάβει από τη συμπεριφορά της φωτιάς τον τρόπο με τον οποίο κάηκε το αυτοκίνητο. Δηλαδή, από πού ξεκίνησαν οι φλόγες και πόσο χρονικό διάστημα διήρκησε η φωτιά, μετρώντας την απόσταση που διένυσε και με δεδομένη την ατελή καύση της, καθώς δεν υπήρχε οξυγόνο για να καούν και τα 20 λίτρα πετρελαίου».

Μάλιστα, ο κ. Γκουρμπατσής απορρίπτει την πιθανότητα το καύσιμο υλικό να ήταν βενζίνη, διότι σε αυτή την περίπτωση θα είχε προκληθεί έκρηξη.

«Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί η άκρη σε αυτή την υπόθεση και να εξακριβωθεί εάν η φωτιά προκλήθηκε σκόπιμα και με δόλιο σκοπό».

«Κατά την προσωπική μου εκτίμηση και σύμφωνα με την έρευνά μου, υπάρχουν ενδείξεις δολίως προκληθείσας πυρκαγιάς, προφανώς με σκοπό τη θανάτωση του θύματος με έναν ιδιαίτερα ερασιτεχνικά σκηνοθετημένο τρόπο αυτοχειρίας. Κι αυτό για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες» κατέληξε.

«Το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη το έχει κάποιος από τον περίγυρό της»

Ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Ταουξή το κινητό της 44χρονης βρίσκεται στα χέρια κοντινού της ανθρώπου.

«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο», λέει ο κ. Ταουξής στο STAR. Ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τηλέφωνό της γνώριζε την 44χρονη και θεωρητικά είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής ενεργοποίησε το Viber. Είναι ο άνθρωπος - κλειδί που μπορεί να λύσει το γρίφο του θανάτου της 44χρονης μητέρας.

Ξεσπά ο αδερφός της 44χρονης

«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της άτυχης 44χρονης.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις