ΕΛΛΑΔΑ

Στη ζωή και στο θάνατο μαζί! Μια ιστορία με τραγική κατάληξη που συγκινεί...

Στη ζωή και στο θάνατο μαζί! Μια ιστορία με τραγική κατάληξη που συγκινεί...

Ήταν 13 Ιανουαρίου 2018, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας, ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας στην περιοχή της Μπαμπίνης στο Ξηρόμερο.

Οι πυροσβέστες φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν, ότι φιάλη υγραερίου είχε εκραγεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά το ηλικιωμένο ζευγάρι που διέμενε στην οικία. Ένας άνδρας 82 και η 77χρονη σύζυγός του. Άμεσα τους παρέλαβε ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αστακού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, καθώς έφεραν βαριά τραύματα και εγκαύματα, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή τους στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και εν συνεχεία σε νοσηλευτική μονάδα της Πάτρας.

Λίγες ημέρες αργότερα, μιας και η κατάστασή τους δεν βελτιωνόταν, το ιατρικό προσωπικό σε συνεννόηση με τους οικείους τους, αποφάσισε να μεταφερθούν σε εξειδικευμένα ιδρύματα της Αθήνας. Έτσι λοιπόν ο 82χρονος διεκομίσθη στο ΚΑΤ και η 77χρονη στο Ασκληπιείο Βούλας.

Όπως αναφέρει το sinidisi.gr, η κατάσταση της υγείας τους όμως δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν οι οικείοι τους και την Παρασκευή (9/2) κατέληξαν και οι δύο, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών ο ένας από τον άλλον! Αυτό που λέμε δηλαδή στη ζωή και στο θάνατο μαζί!

Η κηδεία των ηλικιωμένων έγινε το Σάββατο στη Μπαμπίνη σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Σχετικές ειδήσεις