ΕΛΛΑΔΑ

Survivor – Αυτός είναι ο ήρωας παίκτης που έσωσε από πνιγμό γνωστή παρουσιάστρια

Survivor – Αυτός είναι ο ήρωας παίκτης που έσωσε από πνιγμό γνωστή παρουσιάστρια

Survivor:Το αγωνιστικό του πάθος και το ήθος του ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του περσινού Survivor. Η γενναία του πράξη την περασμένη Παρασκευή απέδειξε πως είναι «Μαχητής» και στην πραγματική ζωή.

Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος έσωσε από βέβαιο πνιγμό τη γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια Μαρία Μόργκαν Νικολάου.

Η παρουσιάστρια εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της, εξαιτίας της θεομηνίας που έπληξε τη Λεμεσό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όπως αποκάλυψε στην Espresso χρωστάει πλέον τη ζωή της στο γενναίο πρώην «Μαχητή» του Survivor.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Όλα συνέβησαν όταν η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε, παρά τη σφοδρή κακοκαιρία, να αποχωρήσει από το σπίτι φίλης της και να επιστρέψει στο δικό της. Τα ορμητικά ποτάμια που είχαν δημιουργηθεί στους δρόμους, παρέσυραν το όχημά της. Όταν συνειδητοποίησε πως έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και πως άρχισαν να μπαίνουν νερά στην καμπίνα πανικοβλήθηκε. Τα ουρλιαχτά και οι εκκλήσεις της για βοήθεια, ευτυχώς, εισακούστηκαν από τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο σημείο.

«Εκείνη τη στιγμή, πάνω στον πανικό μου, είδα έναν άνθρωπο που έτρεξε να με απεγκλωβίσει από το παγιδευμένο αυτοκίνητο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιος είναι. Τελικά, μετά το σοκ, αντιλήφθηκα ότι ήταν ο Μάριος Πρίαμος και τον ευχαρίστησα. Με έσωσε από το θάνατο και του χρωστώ τη ζωή μου» δήλωσε στην Espresso η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

«Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες για την Ελλάδα - Ποιες πόλεις κινδυνεύουν

Ειρήνη Λαγούδη - Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του αδερφού της που αλλάζει τα ΠΑΝΤΑ