ΕΛΛΑΔΑ

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη… «Βλέπω οράματα και συνομιλώ με τον Χριστό»

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη… «Βλέπω οράματα και συνομιλώ με τον Χριστό»

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στον εκκλησιαστικό κόσμο, οι ισχυρισμοί της Βασούλας Πεντάκη – Ρύντεν η οποία εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει πως για χάρη των πιστών συνομιλεί με τον Χριστό.

Πάντως η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει αποκηρύξει την Ελληνοαιγύπτια συγγραφέα, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου της.

Η γυναίκα αυτή έχει ταξιδέψει σε 87 χώρες από τότε που άρχισε να έχει τα οράματά της, όπως η ίδια υποστηρίζει, ενώ έχει εκατοντάδες ακολούθους στους λογαριασμούς της στα social media, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όπως η ίδια η γυναίκα αποκαλύπτει όλα ξεκίνησαν το 1985 στο Μπαγκλαντές, όταν συνέβη ένα γεγονός που της άλλαξε τη ζωή.

Γράφοντας τη λίστα για τα ψώνια της, το χέρι της άρχισε να γράφει κινούμενο από μία ακατανίκητη δύναμη « Είμαι ο φύλακας άγγελός σου και ονομάζομαι Δανιήλ». Μάλιστα όπως έχει εκμυστηρευτεί η Βασούλα Ρύντεν, η οποία μιλά άπταιστα την ελληνική γλώσσα, ο φύλακας άγγελός της, την προετοίμαζε επί τρεις μήνες.

Αυτή η ιδιαίτερη επικοινωνία, όπως ισχυρίζεται η ίδια, συνεχίζεται έως σήμερα και οι συνομιλίες με το Θεό μεταφέρουν ένα σαφές μήνυμα για όλη την ανθρωπότητα, να επιστρέψει στην οδό της αρετής.

Πηγή: espresso

Σχετικές ειδήσεις