ΕΛΛΑΔΑ

Εθελοντές δότες μυελού των οστών όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Hμαθίας

Εθελοντές δότες μυελού των οστών όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Hμαθίας

Παράδειγμα προς μίμηση ο Διευθυντής και οι διοικητικοί υπάλληλοι τηςΔιεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Hμαθίας

Εγγράφηκαν όλοι ως Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και δυνάμωσαν την Εθνική και Παγκόσμια δεξαμενή, χαρίζοντας έτσι την «ελπίδα» στους συνανθρώπους μας που παλεύουν με την ασθένεια τους.

Μετά από ενημέρωση που έγινε στη Διεύθυνση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Χαρίεσσας Ημαθίας κ. Ελευθέριο Παμπουχίδη, σχετικά με τη σπουδαιότητα της προσφοράς, αλλά και για το εντελώς ανώδυνο της διαδικασίας, με προθυμία όλοι οι συνάδελφοι συμπλήρωσαν το ειδικό έντυπο και έδωσαν δείγμα κυττάρων για να συμπεριληφθούν στην Παγκόσμια Τράπεζα Δοτών.

Ιδιαίτερα συγκινητική ηταν η στιγμή, όταν ο κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος πλήρως ενημερωμένος για το Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π. «Χάρισε Ζωή» μίλησε ο ίδιος με λόγια καρδιάς για την εύκολη και ακίνδυνη διαδικασία, για τη σπουδαιότητα της προσφοράς αυτής στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο καθώς και την άμεση ανάγκη για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας.

Ο Σ.Ε.Α. Χαρίεσσας ευχαριστεί θερμά το διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Hμαθίας κ. Διονύσιο Διαμαντοπούλου για την πρόσκληση, τη ζέστη φιλοξενία καθώς και για την αμέριστη στήριξη στο έργο του συλλόγου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις