ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στο Παλαίο Φάληρο: Σπείρα διαρρηκτών βασανίζει και ληστεύει ανυποψίαστους πολίτες

Τρόμος στο Παλαίο Φάληρο: Σπείρα διαρρηκτών βασανίζει και ληστεύει ανυποψίαστους πολίτες

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας 55χρονος στο Παλαιό Φάληρο, όταν τρεις κουκουλοφόροι που του έστησαν καρτέρι, τον έδεσαν με καλώδια μέσα στο διαμέρισμα του, τον ξυλοκόπησαν και του φόρεσαν μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να τους αποκαλύψει που είχε μετρητά.

Αφού άρπαξαν 4000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, παράτησαν το θύμα δεμένο και με την μαξιλαροθήκη στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/3).

Ο 55χρονος επέστρεφε στο σπίτι του επί της οδού Πικροδάφνης στο Παλαιό Φάληρο. Το ασανσέρ σταμάτησε στον 6ο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα και ο άνδρας πριν προλάβει να βγει, ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις κουκουλοφόρους που προφανώς είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το θύμα τους να επιστρέψει για να περάσουν στη δεύτερη και πιο άγρια φάση του σχεδίου.

Με ιδιαίτερη σκληρότητα τον άρπαξαν, τον οδήγησαν μέσα στο διαμέρισμα και αφού τον ξυλοκόπησαν στη συνέχεια τον έδεσαν με καλώδια και του φόρεσαν μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να τους πει που είναι τα χρήματα.

Οι κουκουλοφόροι εισβολείς αφού έψαξαν το διαμέρισμα του 6ου ορόφου, άρπαξαν ένα τσαντάκι του 55χρονου που περιείχε 4000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια εξαφανίζονται εγκαταλείποντας το θύμα τους δεμένο και αβοήθητο.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια άγρια συμμορία που χτυπά στοχευμένα.

Παρακολουθεί και συγκεντρώνει πληροφορίες για άτομα που γνωρίζει ότι έχουν μετρητά.

Σχετικές ειδήσεις