ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στα Χανιά: Βρέθηκε άνδρας νεκρός σε καμπίνα πλοίου

Συναγερμός στα Χανιά: Βρέθηκε άνδρας νεκρός σε καμπίνα πλοίου

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το πλήρωμα το επιβατικού πλοίου «Έλυρος», τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (15/03).

Ένας 36χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε καμπίνα του πλοίου «Έλυρος» ενώ ένας 19χρονος, με τον οποίο ταξίδευε μαζί, διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μετά τον κατάπλου του πλοίου και αφού είχε ξεκινήσει η αποβίβαση των επιβατών, μέλη του πληρώματος αντιλήφθησαν ότι στη συγκεκριμένη καμπίνα παρέμεναν οι δύο επιβάτες.

Ένας από τους καμαρώτους του πλοίου, άνοιξε την πόρτα της καμπίνας και αντίκρυσε τον 36χρονο νεκρό ενώ τον 19χρονο φίλο του με έντονη δυσφορία.

Αμέσως το πλήρωμα κινητοποιήθηκε ενημέρωσε τις Αρχές και στο λιμάνι της Σούδας έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καμπίνα βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η αιτία θανάτου του 36χρονου αλλά και η έντονη αδιαθεσία του 19χρονου να οφείλονται σε χρήση ναρκωτικών.

Οι έρευνες για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Τα Ίμια, οι Οινούσσες, η Χίος και τα απόρρητα έγγραφα της CIA

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: Αυτό είναι το ελληνικό σχέδιο σε περίπτωση σύγκρουσης


Σχετικές ειδήσεις