ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η κηδεία του 19χρονου Θωμά που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι

Σήμερα η κηδεία του 19χρονου Θωμά που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι

Στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσουν σήμερα, Τρίτη (20/03) συγγενείς και φίλοι, τον 19χρονο Θωμά, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων Κύπρου στο Μαρούσι.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο από μια μαχαιριά στην κοιλιά θα συνοδεύσουν το μοναχοπαίδι τους στην τελευταία του κατοικία, με τους φίλους του Θωμά να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν το θάνατο του φίλου τους.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη.

Ένα βήμα πριν τη σύλληψη του δράστη

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον άνθρωπο που σκότωσε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι έναν 19χρονο.

Όσο περνάνε οι ώρες ξεκαθαρίζει το τοπίο της άγριας δολοφονίας, με τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών να υποστηρίζουν πως είναι πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη που με μια μαχαιριά στο στήθος αφαίρεσε τη ζωή του νεαρού.

Τα στόματα σιγά - σιγά ανοίγουν και αποκαλύπτεται πως τελικά δεν ήταν φόνος με κίνητρο τη ληστεία αλλά έγκλημα που είχε να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή παρεξήγηση για ασύμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θωμάς φαίνεται πως γνώριζε το δολοφόνο του, με τον οποίο πιθανότατα είχε μοιραίο ραντεβού στην πλατεία Ηρώων. Αυτό θα αποκαλυφθεί από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ενώ οι φίλοι του καλούνται να αποκαλύψουν ποιοι γνωστοί του 19χρονου θα μπορούσαν να του κάνουν κακό ή αν στο παρελθόν είχε δεχτεί απειλές και από ποιους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ