ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Γρυλλάκης: Έτσι τον αποχαιρετούν οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ (pic)

Νίκος Γρυλλάκης: Έτσι τον αποχαιρετούν οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ (pic)

Βαρύ πένθος στη δημόσια τηλεόραση από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου συναδέλφου – Γέμισε λουλούδια το γραφείο του

Πρόσωπα σκυθρωπά, κεφάλια κατεβασμένα και μάτια γεμάτα δάκρυα. Το κλίμα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ είναι πολύ βαρύ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Νίκος Γρυλλάκης, ένα από τους καλύτερους δημοσιογράφους του καναλιού και ένα από τα καλύτερα παιδιά, έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Όλοι οι συνάδελφοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κρητικό δημοσιογράφο, που δεν πρόλαβε να χαρεί το μόλις 2,5 ετών παιδάκι του. Ήταν τόσο ευσυνείδητος στη δουλειά του που είχε ετοιμάσει από την περασμένη εβδομάδα 4 θέματα για τις ημέρες του Πάσχα. Σαν να γνώριζε ότι θα φύγει και φρόντισε να μην μείνει το δελτίο της ΕΡΤ και οι εκπομπές χωρίς τα δικά του ρεπορτάζ.

Το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμό του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία.

Υπήρξε μάχιμος ρεπόρτερ, ένας σοβαρός και άψογος επαγγελματίας που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση.

Το γραφείο του στην ΕΡΤ έχει κατακλυστεί από λουλούδια ενώ οι συνάδελφοί του φρόντισαν να βάλουν και δύο τσιγάρα στο τασάκι, δίπλα από τη φωτογραφία του.

«Τα γραφεία τα ομορφαίνουν κανονικά οι άνθρωποι, όχι τα λουλούδια», γράφει ο δημοσιογράφος και καλός φίλος του εκλιπόντος, Γιώργος Ευθυμίου και ενημερώνει για το μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί για τον Νίκο Γρυλλάκη: «Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στις 09.50 το πρωί θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 408, επιμνημόσυνη δέηση για τον αγαπημένο μας φίλο και συνάδελφο Νίκο Γρυλλάκη».

grilakis

Σχετικές ειδήσεις