ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις - Βρήκαν στο αυτοκίνητο της Λαγούδη αντικείμενο που ανήκει σε τρίτο πρόσωπο

Ραγδαίες εξελίξεις - Βρήκαν στο αυτοκίνητο της Λαγούδη αντικείμενο που ανήκει σε τρίτο πρόσωπο

Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο το μυστήριο γύρω από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής αποκάλυψε σήμερα σε εκπομπή του STAR, ότι μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο που έγινε ο τόπος θανάτου της άτυχης γυναίκας βρέθηκε αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με την οικογένεια δεν άνηκε στην Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με το γνωστό δικηγόρο το αντικείμενο αυτό ανήκει σε άλλο άτομο και το οποίο μάλλον έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο θάνατο της Ειρήνης και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού.

lagoudi 6 702x336 752x400

Μάλιστα όπως είπε αν δεν έχει σταλεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, τότε θα πρέπει αυτό σύντομα να γίνει, ώστε να δοθούν απαντήσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

«Πιστεύω ότι το αντικείμενο αυτό ή ξεχάστηκε ή αποσπάστηκε. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία και στη μάχη που έγινε μέσα στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια της Ειρήνης να αμυνθεί και να σωθεί», είπε ο κ. Ταουξής.

Πρόσθεσε ακόμα ότι στις έρευνες μπαίνει πλέον και νέος πραγματογνώμονας, το όνομα του οποίου δε θέλησε να αποκαλύψει ακόμα, που θα πραγματοποιήσει νέα αυτοψία στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, αλλά και στο αυτοκίνητό της.

Ο κ. Ταουξής τόνισε τέλος ότι με τη συνδρομή του πραγματογνώμονα αυτού, αλλά και του νέου στοιχείου που βρέθηκε, θα μπει και το τελευταίο κομμάτι του παζλ στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά από αναζήτηση δύο ημερών από την οικογένειά της.

Αρχικά η αστυνομία έκανε λόγο για αυτοκτονία, όμως η οικογένεια της Ειρήνης δεν το πίστεψε ποτέ και γι’ αυτό προσέλαβε τον Βασίλη Ταουξή και μια μεγάλη ομάδα πραγματογνωμόνων για να ρίξει φως στο θάνατό της.

Το πόρισμα του αντιστράτηγου του πυροσβεστικού σώματος Α. Γκουρμπάτση έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, τονίζοντας ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την οικογένεια της 44χρονης να περιμένει τις απαντήσεις για το μυστηριώδη θάνατό της.