ΕΛΛΑΔΑ

Και στο «Γεντί Κουλέ» πανό κατά της Κυβέρνησης

Και στο «Γεντί Κουλέ» πανό κατά της Κυβέρνησης

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνει η χθεσινή κίνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού οι οποίοι ανήρτησαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ πανό κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, αναρτήθηκε πανό από τους φιλάθλους του Πανιωνίου το οποίο γράφει «Κάτω η χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ», ενώ ακούγονται και υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σειρά έχουν πάρει και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Οι Ηρακλειώτες οπαδοί ανάρτησαν με την σειρά τους ένα πανό το οποίο γράφει «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρτην τρόικα και μπρος». Αυτό το πανό αλλά και τα συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού τα οποία δονούσαν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν ή αφορμή για να διακόψει ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημήτρης Στυλιάρας το παιχνίδι προκειμένου να κατέβει η ανάρτηση με το πολιτικό μήνυμα αλλά και να ηρεμίσει ο κόσμος ή τουλάχιστον να μην ασχολείται με την κυβέρνηση και τους πολιτικούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι κάτι αντίστοιχο (προσωρινή διακοπή του αγώνα) έγινε και στο ΟΑΚΑ, στην χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, ένω ο κάτοχος του επιμάχου πανό πέρασε από αυτόφωρο.