ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Λάδωνα: Ξεσπά ο πατέρας της 40χρονης – «Την άφησαν κι έφυγαν»

Τραγωδία στο Λάδωνα: Ξεσπά ο πατέρας της 40χρονης – «Την άφησαν κι έφυγαν»

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή ο πατέρας της άτυχης 40χρονης, που βρήκε τραγικό θάνατο το Μεγάλο Σάββατο όταν έκανε ράφτινγκ στο Λάδωνα, ξεσπά και περιγράφει πώς έγινε η τραγωδία.

«Αυτό που συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ, τουμπάρισε η βάρκα, χτύπησαν σε έναν κορμό. Είναι δυνατόν μια τέτοια εταιρεία να μου αφήσει το κορίτσι εκεί πέρα; Και να φύγουν; Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης που έχουν εκεί. Ας έψαχναν», ξέσπασε ο πατέρας της άτυχης 40χρονης στο δελτίο του Alpha.

rafting ladonas1

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Α! Λέω το κορίτσι μου εκεί θα πάω και θα το δω τώρα. Μεθαύριο, (όταν θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία) τι θα γίνει. Αυτό αναρωτιέμαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου», κατέληξε ο τραγικός πατέρας.

rafting ladonas3

Το χρονικό της τραγωδίας

Η η άτυχη γυναίκα επέβαινε με ομάδα έξι ατόμων στη βάρκα και έκαναν κατάβαση του Λάδωνα από τα Φιλέικα Καλύβια προς τη λίμνη.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό. Η άτυχη 40χρονη παρασύρθηκε στα νερά κάτω από κορμούς δένδρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το σώμα της 40χρονης εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιο κάτω από την ανατροπή της βάρκας, εγκλωβισμένη κάτω από κλαδιά και κορμούς δέντρων.

Άμεσα στο σημείο εκλήθη και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Σχετικές ειδήσεις