ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Ξυλοδαρμό από άγνωστο καταγγέλλει ο διοικητής του νοσοκομείου - «Δεχόμουν απειλές»

Τρίκαλα: Ξυλοδαρμό από άγνωστο καταγγέλλει ο διοικητής του νοσοκομείου - «Δεχόμουν απειλές»

Επίθεση χειροδικίας μέσα στο γραφείο του, δέχτηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παρθένης.

Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Παρθένης, ένας άνδρας μελαχρινός, με ύψος 1.85, με λίγα μαλλιά και ελαφρά γένια, ζήτησε να τον δει προσωπικά.

Οι δύο άντρες εισήλθαν μέσα στο γραφείο του κ. Παρθένη και αφού ο άγνωστος άντρας ρώτησε για επιβεβαίωση τον κ. Παρθένη εάν είναι ο ίδιος ο διοικητής του Νοσοκομείου του επιτέθηκε, χειροδικώντας εναντίον του, με τον διοικητή του νοσοκομείου να προσπαθεί να αμυνθεί.

Αμέσως η γραμματεία ειδοποίησε την Αστυνομία και οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να σταματήσουν την επίθεση που δεχόταν ο διοικητής. Όλα έγιναν μέσα σε 7 με 8 λεπτά και αμέσως μετά ο άγνωστος άντρας, αφού μίλησε στο κινητό του, εξαφανίστηκε.

Οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου εντόπισαν το πρόσωπο του δράστη της επίθεσης, που φαίνεται καθαρά στα πλάνα με το υλικό να έχει δοθεί ήδη προς επεξεργασία στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου ο δράστης να εντοπισθεί και να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο trikalaola.gr ο κ. Παρθένης πιστεύει πως η επίθεση σχετίζεται με τα ιδιωτικά συμφέροντα που θίχτηκαν, αφότου η διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε σε συγκεκριμένη πολιτική διαχείρισης, εξοικονομώντας πόρους για το ίδιο Νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.

«Πρόσεξε καλά μη βρεθείς σε κανένα χαντάκι…»

Όπως δηλώνει στην κάμερα ο κ. Παρθένης, δεχόταν απειλές από αγνώστους, μέσω άγνωστων τηλεφωνικών αριθμών και σημειωμάτων, για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και ανοιχτές απειλές από τους πρώην εργολάβους του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο κ. Παρθένης αφού ενημέρωσε άμεσα την κυβέρνηση, θεωρεί πολύ σοβαρό το σημερινό συμβάν της επίθεσης που δέχτηκε και καλεί όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η Ελληνική Αστυνομία να προβεί σε άμεσες ενέργειες που πρέπει, διασφαλίζοντας την φύλαξη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλα όσα κατήγγειλε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων:

Σχετικές ειδήσεις