ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία: Νεκρός ο Μανόλης Κοκολάκης (pics)

Τραγωδία: Νεκρός ο Μανόλης Κοκολάκης (pics)

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Λασιθίου ο θάνατος του 42χρονου Μανόλη Κοκολάκη.

Ο άτυχος πατέρας ενός μικρού παιδιού βρήκε φρικτό θάνατο σε εργατικό δυστύχημα, στην περιοχή της Ελούντας.

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, ο εκσκαφέας, τον οποίο χειριζόταν ο άτυχος άνδρας, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στη θάλασσα από ύψος μεγαλύτερο των 40 μέτρων. Από την πτώση ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο.

Σήμερα, στις 16:00 το απόγευμα θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας.

Για το εργατικό δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση το Σωματείο Πτυχιούχων Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων Νομού Ηρακλείου, το οποίο κάνει λόγο για ανεξέλεγκτες διαστάσεις που λαμβάνουν τα εργατικά ατυχήματα σε όλη την Κρήτη.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (23/04/2018).

Ο Μανόλης Κοκολάκης βρισκόταν στον εκσκαφέα μικρού τύπου, εκτελώντας εργασίες για λογαριασμό ιδιώτη σε παραθαλάσσια περιοχή της Ελούντας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα εξετράπη της πορείας του. Ο 42χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και κατρακύλησε μαζί με τον εκσκαφέα στη θάλασσα.

Το επίμαχο όχημα κατέληξε στο νερό από πολύ μεγάλο ύψος. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές.

Για την επιχείρηση ανάσυρσης του άτυχου άνδρα επιχείρησαν άνδρες του Λιμενικού. Πλωτό σκάφος έφτασε στο σημείο όπου κατέπεσε ο 42χρονος μαζί με τον εκσκαφέα. Εκεί, δύτες του Λιμενικού βούτηξαν στη θάλασσα και προσέγγισαν το όχημα, καταφέρνοντας τελικά να απεγκλωβίσουν τον Μανόλη Κοκολάκη από το κουβούκλιο του εκσκαφέα.

Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια δια θαλάσσης στον Άγιο Νικόλαο. Από το λιμάνι της πόλης τον παρέλαβε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου έφτασε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι.

Ωστόσο, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή...

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο

Διαβάστε επίσης:

«Σαλάχια» στο Αιγαίο και «ταραντούλες» στον Έβρο ρίχνουν οι Τούρκοι κατά της Ελλάδας

Είδηση - «βόμβα» για τους λάτρεις του φραπέ

Σχετικές ειδήσεις