ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλοιό κινητοποιήσεων σήμερα (25/04) η Αθήνα

Σε κλοιό κινητοποιήσεων σήμερα (25/04) η Αθήνα

Με υπομονή θα χρειαστεί να... οπλιστούν όσοι πρέπει να κινηθούν σήμερα Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στην πρωτεύουσα και αναμένεται να προκαλέσουν κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Συντάξεις, ΔΕΗ και υγεία, τα ζητήματα για τα οποία διοργανώνονται οι διαμαρτυρίες.

Πρώτοι θα κατέβουν στους δρόμους οι συνταξιούχοι, οι οποίοι έχουν δώσει ραντεβού στις 10:00 στην πλατεία Κοτζιά για να διαδηλώσουν ενάντια στις μειώσεις των συντάξεων, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου.

Μισή ώρα αργότερα, θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα μέλη της ΟΙμοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Θα ακολουθήσει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, όπου κορυφώνεται σήμερα η συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Από την πλευρά της, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλει υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ και θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ, στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους.

Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων, η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 για την Αττική, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

Εν τω μεταξύ, το πρόβλημα στους δρόμους της Αθήνας αναμένεται να επιδεινωθεί λόγω της πεντάωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει για σήμερα, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, από τις 12:00 έως τις 17:00.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη - Ομολογία - σοκ από τη μητέρα: Πέταξα το βρέφος από το μπαλκόνι - Έπρεπε να το εξαφανίσω

Λοταρία αποδείξεων: 1.000 τυχεροί θα πάρουν από 1.000 ευρώ - Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση