ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε η 22χρονη μετά τη γέννα: «Ξεφούσκωσα»

Νέα Σμύρνη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε η 22χρονη μετά τη γέννα: «Ξεφούσκωσα»

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν τα μηνύματα που έστειλε σε φίλη της η 22χρονη που πέταξε το μωρό της από το παράθυρο – Τι έλεγε για την εγκυμοσύνη της – «Γέννησα και άφησα το μωρό στο γιατρό» ανέφερε στη φίλη της

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία στην πρωτοφανή υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη μητέρα που πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Φίλη της 22χρονης φοιτήτριας αποκάλυψε στο «Ε» τα μηνύματα που της έστειλε μετά τη γέννα.

«Ποτέ δεν την είδαμε έγκυο»

«Όλο αυτό το διάστημα ήταν με εμάς μια χαρά άνετη, σαν να μην είχε τίποτα. Και μου στέλνει μήνυμα δυο μέρες πριν δω στις ειδήσεις λέγοντάς μου πως έχει γεννήσει. Έτσι, στο άκυρο δηλαδή. Μας έλεγε πριν βέβαια από παλιά ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό. Δεν μας είχε πει ποτέ ότι είναι έγκυος. Έτσι στα ξαφνικά να σου πει κάποιος ότι έχει γεννήσει είναι κάπως» ανάφερε η φίλη της φοιτήτριας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ποτέ δεν την είχαν δει έγκυο. «Κι όταν ένας άνθρωπος το λέει συνέχεια αυτό εμείς είχαμε υποψιαστεί ότι το κάνει καθαρά από εγωκεντρισμό. Εγώ την αγαπούσα. Τον τελευταίο καιρό είχε χαθεί. Την έπαιρνα τηλέφωνο να βγούμε καμιά φορά, αλλά μου έλεγε να πάω στο σπίτι της. Δεν έβγαινε έξω. Και μου έστειλε μήνυμα έμενα προσωπικά μία – δύο μέρες πριν γίνει αυτό και μου λέει έχω γεννήσει. Μάλιστα, μου είπε ότι πήγε στο γιατρό και το άφησε εκεί το μωρό».

«Σε αυτή την ηλικία όμως όταν η φίλη σου, σου λέει στα καλά καθούμενα ότι γέννησε και εγώ εντάξει δεν… δηλαδή δεν ρώτησα ακριβώς που το άφησε το μωρό και τέτοια. Μου είπε ότι το έχει αφήσει στο γιατρό. Και μετά την έπαιρνα τηλέφωνο γιατί ήθελα να δω αν όντως έχει γίνει αυτό. Δεν μου το σήκωνε. Μετά από αυτή την ημέρα δεν μου σήκωνε κανένα τηλέφωνο» είπε η φίλη της.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες της μητέρας

«Μου έστειλε φωτογραφία και μου είπε: ''Ξεφούσκωσα''»

«Το περίεργο είναι ότι ήταν τελείως άνετη, δηλαδή μετά που μου είπε ότι γέννησε, μου έστειλε μια φωτογραφία της και μου κάνει ''δεν μπορείς να πεις έχω ξεφουσκώσει''. Δηλαδή ξέρεις πόσο ειρωνικό και της απάντησα και εγώ μετά με ειρωνεία. Γιατί ουσιαστικά δεν ήξερα αν είναι αλήθεια αυτά που μου έλεγε ή όχι» τόνισε η νεαρή.

«Μου είπε ότι πήγε στο γιατρό και γέννησε»

«Κοίτα θα το πάρεις ήρεμα όμως. Δεν πήγα σχολή γιατί πόναγα. Πήγα στον γιατρό και ήμουν έγκυος τελικά. Κι επειδή ανησύχησα με κράτησε και γέννησα. Της είπα να το δώσουν γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Πόσα εγκεφαλικά έπαθες; Μόνο εγώ τα κάνω αυτά μέσα σε μία μέρα. Είσαι η μόνη που το ξέρει. Ζεις; Έχω ακόμα λίγη αιμορραγία για αυτό δεν μπορώ να βγω σήμερα. Να βγούμε αύριο. Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις» έγραψε στη φίλη της η 22χρονη μητέρα.

Ποινική δίωξη για παιδοκτονία σε βάρος της 22χρονης

Ποινική δίωξη για παιδοκτονία σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 22χρονης σπουδάστριας που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στο ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Η δικογραφία της 22χρονης διαβιβάστηκε την Τρίτη (24/05) το απόγευμα στον εισαγγελέα, καθώς η κατηγορούμενη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή της.

Η 15η τακτική ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση, μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (25/04) στην κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη η κοπέλα. Εκεί η 22χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Διαβάστε επίσης:

Προαναγγελία... πολέμου: «Έρχεται σύγκρουση Τουρκίας - Αμερικής»

Σχετικές ειδήσεις