ΕΛΛΑΔΑ

Άγριες συμπλοκές και επεισόδια στα Εξάρχεια - Πέτρες, μολότοφ και κρότου λάμψης

Άγριες συμπλοκές και επεισόδια στα Εξάρχεια - Πέτρες, μολότοφ και κρότου λάμψης

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμισε η πλατεία Κάνιγγος,όπουλίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (11/05) ξέσπασαν άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας- Χημικά, κρότου λάμψης και μολότοφ συνέθεσαν ένα εκρηκτικό σκηνικό - Τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων τρεις αστυνομικοί-Λίγη ώρα πριν οπαδοί είχαν συγκρουστεί και στην πλατεία Καραϊσκάκη

Τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στην πλατεία Κάνιγγος αργά το βράδυ της Παρασκευής (11/5), ξεκίνησαν όταν ομάδα οπαδών πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδες κρότου - λάμψης με αποτέλεσμα στην ευρύτερη περιοχή η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ασθενοφόρο παρέλαβε έναν τραυματία, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάστασή του, ενώ τραυματίστηκαν επίσης και τρεις αστυνομικοί.

Οι γύρω δρόμοι έκλεισαν προς στιγμήν ενώ το σκηνικό χάους στο κέντρο της Αθήνας περιελάμβάνε οδομαχίες, κυνηγητό και δακρυγόνα ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Η ένταση αποκλιμακώθηκε λίη ώρα αργότερα και πλέον στο σημείο επικρατεί ηρεμία.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν καθώς και περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

Νωρίτερα συμπλοκές σημειώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ, κάνοντας χρήση χημικών προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των αγνώστων επιτέθηκε στο κτήριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα.

Οι συμπλοκές σημειώνονται μία ημέρα πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο Onsports.gr

Δείτε βίντεο από την πλατεία Καραϊσκάκη: