ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο - Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης εγκύου: «Η κόρη μου ζει»

Ρέθυμνο - Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης εγκύου: «Η κόρη μου ζει»

Η 37χρονη αγνοείται από τις αρχές Μαΐου - Είχε ενημερώσει τη μητέρα της ότι θα πήγαινε για φαγητό με το σύντροφό της

Από τις 2 Μαΐου όταν και είχε την τελευταία επικοινωνία με τη μητέρα της, αγνοείται η Ντέσι από το Ρέθυμνο, με τις έρευνες να παραμένουν μέχρι στιγμής άκαρπες και την αγωνία για την τύχη της να κορυφώνεται.

Η μητέρα της 37χρονης εγκύου μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV από την Αθήνα όπου βρίσκεται και συγκλόνισε!

Δημοσιογράφος: Θα έρθετε στην Κρήτη, στο Ρέθυμνο;

Μητέρα: Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Η Αστυνομία δεν μου είπε τίποτα. Τι να κάνω εκεί. Φοβάμαι. Εγώ νομίζω ότι ζει. Από την καρδιά μου... η κόρη μου ζει. Αλλά που είναι;

Με τρεμάμενη φωνή η μητέρας της ανοούμενης εγκύου προσθέτει: «Όχι δεν έχει φύγει καθόλου. Χωρίς να μου πει εμένα, που να πάει. Τα ρούχα της είναι εκεί».

Δείτε φωτογραφίες της αγνοούμενης αλλά και από την έρευνα, στη gallery του Newsbomb.gr

Όπως αναφέρει το Neakriti.gr, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον σύντροφο της, η Ντέσι ανέφερε στις φίλες της, την επιθυμία της να γίνει μητέρα, κάτι που διακρινόταν στην γενικότερη συμπεριφορά της και με την ίδια να είχε προβεί στις ανάλογες προετοιμασίες σε ρουχαλάκια και διάφορα διακοσμητικά δωράκια ενώ παράλληλα έψαχνε μεγαλύτερο σπίτι.

Και η Νίνα, φίλη της αγνοούμενης δεν πίστεψε από την πρώτη στιγμή ότι η Ντέσι έφυγε για Γερμανία, με την ίδια να περιγράφει τους τσακωμούς που είχε το ζευγάρι αλλά και το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε στις 4 του μήνα, μήνυμα που όπως φαίνεται δεν έλαβε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία - σοκ στην υπόθεση εξαφάνισης της εγκύου - «Κάτι κακό έχει συμβεί»

«Ήταν πολύ χαρούμενη και πάθαμε ένα μεγάλο σοκ. Αυτό που τελευταία μιλούσε ήταν για το μωρό. Της λέγαμε πώς θα το μεγαλώνουμε, ότι θα το κάνουμε βόλτα. Είχε ψωνίσει, είχε ετοιμάσει τα πράγματα για το μωρό με πολύ ευχαρίστηση. Χαιρόταν ακόμη και για τα μωρά που ερχόταν από εδώ», αναφέρει στην ΚΡΗΤΗ TV η Άντζελα, μία από τις φίλες της αγνοούμενης εγκύου.

«Τσακωνόταν συνέχεια, για το παιδί. Αυτός την πίεζε. Είχε πάει στη Βουλγαρία και είχε πει στη μάνα της και τον αδερφό της ότι αυτός δεν ήθελε το μωρό. Και της είπαν με τίποτα μην αφήσει το παιδί. Και όλες οι φίλες της, της είπαμε ότι θα το μεγαλώσουμε με ότι μπορούμε και δεν θα το αφήσουμε να πεινάει», αναφέρει μία άλλη φίλη της.

Στο σπίτι της αγνοούμενης βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Βουλγαρικής Ένωσης στην Κρήτη, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της 37χρονης. «Στο σπίτι δεν έχει μετακινηθεί τίποτα. Είχε ξεκινήσει να μαζεύει ρούχα και να αγοράζει δωράκια αφού είναι στον 5ο μήνα. Τα πράγματα για το παιδί ήταν στην ντουλάπα», τονίζει ο Πετάρ Αναστασόβ.

Μάλιστα, τόσο η μητέρα της όσο και οι φίλες της, δήλωναν ότι θα ήταν στο πλευρό της και θα τη στήριζαν στην απόφαση της να γίνει μητέρα.

«Της ξαναέγραψα τι κάνει χρυσή μου πως είσαι, στις 4 του μήνα , αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Αυτό που με κρατάει είναι να την βρούμε και ότι είναι ζωντανή» τονίζει με έμφαση μια από τις φίλες της.

Πηγή: Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Το «Παιδί του Κεραυνού»: Το αόρατο ταχύπλοο που έχει γίνει viral (vid+pics)

«Ηλεκτροσόκ» στις συντάξεις: Ποιοι θα δουν μειώσεις πάνω από 18%

Σχετικές ειδήσεις