ΕΛΛΑΔΑ

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη (24/5) στον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη (24/5) στον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας, την Πέμπτη 24 Μαΐου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από τις 08:30 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, θα υπάρξει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του κόμβου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται προς Ιωάννινα και θέλουν να εξέλθουν στον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας, θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, προκειμένου να εξέλθουν στον προηγούμενο ανισόπεδο κόμβο της Πρέβεζας-Αμβρακίας, ενώ θα κατευθύνονται προς Αμφιλοχία, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί θέλουν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αμφιλοχίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο 'Αρτας, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις