ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στη Χαλκίδα: Ηλικιωμένος «σάτυρος» παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες

Τρόμος στη Χαλκίδα: Ηλικιωμένος «σάτυρος» παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες

Τον τρόμο σπέρνει ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας 70-75 χρονών περίπου, που κυκλοφορεί στο κέντρο της Χαλκίδας, κυρίως στην περιοχή της Αγοράς και παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες.

Όπως αναφέρει το evialead.gr, ο ηλικιωμένος πλησιάζει γυναίκες κυρίως σε καταστήματα, με το πρόσχημα ότι κάτι θέλει να αγοράσει και αφού πιάσει την κουβέντα, προβαίνει σε ανήθικες προτάσεις χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις. Παράλληλα, πλησιάζει γυναίκες και προσπαθεί να ακουμπήσει επάνω τους τα γεννητικά του όργανα, δήθεν τυχαία.

Η δράση του έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα και αρκετές είναι οι γυναίκες οι οποίες σκέπτονται να καταγγείλουν επίσημα τα περιστατικά στην Αστυνομία.

«Ήρθε στο μαγαζί μου και άρχισε να με ρωτάει διάφορα άσχετα πράγματα. Στη συνέχεια, εντελώς ξαφνικά, άρχισε να μου κάνει ανήθικες προτάσεις, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις. Τον έδιωξα κακήν – κακώς» κατήγγειλε παθούσα.

Η γυναίκα, προς το παρόν, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, τόνισε όμως ότι εάν το περιστατικό επαναληφθεί, θα το καταγγείλει επώνυμα στην Αστυνομία, προκειμένου να μην περάσουν κι άλλες γυναίκες αυτά που πέρασε η ίδια.

Σχετικές ειδήσεις