ΕΛΛΑΔΑ

Λέρος: Φρίκη και ερωτήματα για τους γονείς «τέρατα» (pics&vids)

Λέρος: Φρίκη και ερωτήματα για τους γονείς «τέρατα» (pics&vids)

Λέρος: Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι παρά το γεγονός ότι συγγενής είχε καταγγείλει το βιασμό των δύο παιδιών από τους γονείς τους, η υπόθεση δεν προχώρησε ποτέ.

Μαζί με τη μητέρα φέρονται να επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Παίδων, η 14χρονη από τη Λέρο και ο 8χρονος αδερφός της τον περασμένο Ιούλιο, γεγονός που βοήθησε να μείνουν τελικά τα στόματα κλειστά για τη φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που «γραφόταν» στη Λέρο.

Η υπόθεση ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία, όπως τονίζει σήμερα (30/05) η εφημερίδα «Έθνος» καθώς το «Χαμόγελο του παιδιού» είχε δεχθεί δύο καταγγελίες, για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών της οικογένειας από τους ίδιους τους γονείς τους.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό Newsbomb.gr - Λέρος: «Κακοποιούσαν σεξουαλικά και το γιο τους με ειδικές ανάγκες»

Η πρώτη είχε γίνει τον Μάιο του 2017 και η δεύτερη δύο μήνες αργότερα. Μάλιστα, τη δεύτερη φορά το κοριτσάκι το έσκασε από το νοσοκομείο, φοβούμενο ότι θα αναγκαστεί να γυρίσει πίσω στο νησί. Εντοπίστηκε όμως και επέστρεψε στην κόλαση, χωρίς να πει κουβέντα.

leros5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Έπρεπε να περάσει ένας ακόμα χρόνος για αυτά τα δύο παιδιά, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το χειρότερο είναι, επισημαίνει η εφημερίδα, ότι η μια από τις δύο καταγγελίες είχε γίνει από συγγενικό πρόσωπο, το οποίο είχε καταλάβει ή τουλάχιστον είχε υποψιαστεί ότι υπάρχουν σημάδια κακοποίησης μέσα στην οικογένεια. Δυστυχώς χρειάστηκε να μεταφερθεί η 14χρονη στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία προκειμένου να ξεσκεπαστεί τελικά η φρίκη.

Τι συνέβη όμως και γιατί κανείς δεν αντιλήφθηκε από τις δημόσιες Αρχές τι ακριβώς γινόταν; Το βέβαιο είναι ότι η «συνύπαρξη» μητέρας και παιδιών στο νοσοκομείο τον Ιούλιο του 2017, δεν οδήγησε στην αποκάλυψη της αλήθειας. Ερώτημα παραμένει -αναφέρει η εφημερίδα- αν έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές και παιδοψυχιατρικές εξετάσεις στα παιδιά, αν η εισαγγελική Αρχή, η οποία έδωσε την παραγγγελία για το νοσοκομείο είδε σε βάθος την υπόθεση κι αν ενημερώθηκε για τα ευρήματα των εξετάσεων των παιδιών.

Εισαγγελική παρέμβαση

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν οι φρικιαστικές καταγγελίες για κακοποίηση των τριών παιδιών στη Λέρο από τους ίδιους τους γονείς τους.

Συγκεκριμένα, η ανώτατη εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελέα της Κω για:

1) Να εξεταστούν τα παιδιά από ειδικούς παιδοψυχιάτρους,

2) Να φύγουν από τη Λέρο να εγκατασταθούν σε ειδική δομή ώστε να λάβουν τη «φροντίδα» που απαιτείται και

3) Να ερευνηθεί εφόσον υπάρχει και τέταρτο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο πάσχει από νοητική στέρηση, αν και αυτό έχει κακοποιηθεί.

Εν τω μεταξύ, οι διάλογοι του εισαγγελέα με τους γονείς-τέρατα συγκλονίζουν.

«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας που έχει νοητική υστέρηση, την κόρη μας συστηματικά, χρησιμοποιούσαμε ακόμη και ξένα αντικείμενα. Ο ένας από μας αυνανιζόταν, σταματούσαμε μονάχα όταν άρχιζε τα κλάματα…Το απολαμβάναμε», φέρεται να είπαν οι γονείς-τέρατα όπως μετέδωσε το STAR. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Οι δυο γονείς-τέρατα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ακολούθως οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Πήραν προθεσμία και θα επιστρέψουν αύριο Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς, όχι μόνο κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους αλλά μάλιστα το απολάμβαναν χωρίς κανένα ενδοιασμό…

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Ο 4χρονος που κρεμόταν στο κενό είχε πέσει ήδη 5 μέτρα και ο πατέρας του έπαιζε Pokemon Go!

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε ΕΔΩ αν είστε ο τυχερός που κέρδισε 1.000 ευρώ αφορολόγητα

Πηγή φωτογραφιών: vimatisko, kosnews24




Σχετικές ειδήσεις