ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση ΤΩΡΑ: Αυτοί είναι οι δρόμοι που δεν έχουν κίνηση

Κίνηση ΤΩΡΑ: Αυτοί είναι οι δρόμοι που δεν έχουν κίνηση

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα Πέμπτη (31/05) οι οδηγοί καθώς, οι περισσότεροι δρόμοι της Αθήνας θυμίζουν… πάρκινγκ.

Η κατάσταση στις κεντρικές λεωφόρους είναι απελπιστική, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και αποστάσεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες απαιτούν λίγα λεπτά για να διανυθούν, σήμερα χρειάζονται σχεδόν μία ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας είναι μποτιλιαρισμένοι. Ωστόσο, υπάρχουν δρόμοι – «καβάντζες» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να γλιτώσετε μερικά λεπτά ταλαιπωρίας.

Με τον Κηφισό να είναι απροσπέλαστος, όσοι κατεβαίνετε προς Πειραιά έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν τον παράδρομο της Εθνικής. Εναλλακτική αποτελεί επίσης και η Συγγρού που έχει λιγότερη κίνηση σε σχέση με άλλους δρόμους.

Για τα νότια, ο μόνος δρόμος με λιγότερη κίνηση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ο περιφερειακός Υμηττού και ο δρόμος που οδηγεί προς Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό και Γλυφάδα. Και σε αυτές τις περιοχές ωστόσο η κίνηση είναι πολύ αυξημένη.

Όσοι κινείστε στο κέντρο της πόλης, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε άλλο παρά μόνο υπομονή… Οι καθυστερήσεις πλέον είναι μεγάλες ακόμα και σε μικρούς δρόμους, παράλληλους προς τις κεντρικές λεωφόρους.

Σχετικές ειδήσεις