Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό: 24ωρη απεργία την Παρασκευή (8/6) στον ΟΣΕ

Newsroom Newsroom

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό: 24ωρη απεργία την Παρασκευή (8/6) στον ΟΣΕ

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό που σκόπευε να μετακινηθεί με τρένα του ΟΣΕ την Παρασκευή, 8 Ιουνίου – Ποια δρομολόγια του Μετρό δεν θα πραγματοποιηθούν

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) προχωρά στις κινητοποιήσεις για να εκφράσει την αντίθεσή στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (8/6).

Σημειώνεται επίσης ότι την Παρασκευή (8/6) θα καταργηθούν όλες οι επιβατικές και εμπορικές αμαξοστοιχίες εκτός των:

  • 600, 601 που θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της 24ωρης απεργίας (Παρασκευή προς Σάββατο) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων.
  • Οι διεθνείς επιβατικές αμαξοστοιχίες 360/361 μεταξύ Θεσσαλονίκης–Στρυμώνα-Προμαχώνα- Κουλάτα – Θεσσαλονίκη και 334/335 μεταξύ Θεσσαλονίκης – Ειδομένης – Γευγελή – Θεσσαλονίκης, θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

Επίσης δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δ.Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Το επιβατικό κοινό με προορισμό το αεροδρόμιο μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ94 και Χ95 από τους σταθμούς Σύνταγμα, Εθνική Άμυνα και Νομισματοκοπείο και Χ97 από Ελληνικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved