ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό: 24ωρη απεργία την Παρασκευή (8/6) στον ΟΣΕ

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό: 24ωρη απεργία την Παρασκευή (8/6) στον ΟΣΕ

Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό που σκόπευε να μετακινηθεί με τρένα του ΟΣΕ την Παρασκευή, 8 Ιουνίου – Ποια δρομολόγια του Μετρό δεν θα πραγματοποιηθούν

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) προχωρά στις κινητοποιήσεις για να εκφράσει την αντίθεσή στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (8/6).

Σημειώνεται επίσης ότι την Παρασκευή (8/6) θα καταργηθούν όλες οι επιβατικές και εμπορικές αμαξοστοιχίες εκτός των:

  • 600, 601 που θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της 24ωρης απεργίας (Παρασκευή προς Σάββατο) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων.
  • Οι διεθνείς επιβατικές αμαξοστοιχίες 360/361 μεταξύ Θεσσαλονίκης–Στρυμώνα-Προμαχώνα- Κουλάτα – Θεσσαλονίκη και 334/335 μεταξύ Θεσσαλονίκης – Ειδομένης – Γευγελή – Θεσσαλονίκης, θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

Επίσης δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δ.Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Το επιβατικό κοινό με προορισμό το αεροδρόμιο μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ94 και Χ95 από τους σταθμούς Σύνταγμα, Εθνική Άμυνα και Νομισματοκοπείο και Χ97 από Ελληνικό.

Σχετικές ειδήσεις