ΕΛΛΑΔΑ

Πύρρος Δήμας: Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Πύρρος Δήμας: Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε μιλήσει πριν από δυο περίπου χρόνια για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

«Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα, αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... Εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...», είχε αναφέρει.

Μιλώντας τότε για τις προτεραιότητες που είχε στη ζωή του, ο Πύρρος Δήμας είχε τονίσει: «Η οικογένειά μου πάνω απ’ όλα. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Η Ελένη, 21 ετών, κάνει μεταπτυχιακό στο Σικάγο, ο Βίκτωρ, 18 χρόνων, πέρασε στο Γέιλ για πολιτικές επιστήμες, η Μαρία είναι 16 ετών και ο Νικόλας 7. Η Μαρία κάνει κωπηλασία και την πηγαίνω στον Άγιο Κοσμά κάθε μέρα. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν ό,τι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω εγώ. Κλαίω όταν τα βλέπω να προκόβουν. Αυτά είναι τα καλύτερα μετάλλιά μου. Μετά έρχεται η καριέρα…».

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η σύζυγος του Πύρρου Δήμα

Σχετικές ειδήσεις