ΕΛΛΑΔΑ

Σχεδόν αγνώριστος ο Σώρρας! Δείτε πώς είναι σήμερα (pics)

Σχεδόν αγνώριστος ο Σώρρας! Δείτε πώς είναι σήμερα (pics)

Αγνώριστος, με μακριά μούσια και μαλλιά εμφανίστηκε στον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» μετά τις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο Σώρρας σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε, ενώπιον του ανακριτή, τις κατηγορίες που του αποδίδονται, χαρακτήρισε έωλο το κατηγορητήριο σε βάρος του ενώ προανήγγειλε προσφυγή στο Συμβούλιο εντός 5 ημερών κατά της προσωρινής του κράτησης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η μεταγωγή του από τα δικαστήρια έγινε με πρωτόγνωρο τρόπο και από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από ομάδα της ΟΠΚΕ, η οποία, προκειμένου να αποφύγει τους δεκάδες υποστηρικτές της οργάνωσης, που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, οδήγησε τον προσωρινά κρατούμενο πεζό μέσα από το Άλσος της Ευελπίδων, για να βγουν στον κεντρικό δρόμο πίσω από τα δικαστήριο στο ύψος της γέφυρας Μουστοξύδη, όπου τους περίμεναν τα αυτοκίνητα.

Ο Σώρρας βγήκε από το ανακριτικό γραφείο υπό τις επευφημίες υποστηρικτών του, οι οποίοι τον χειροκροτούσαν φωνάζοντας «γεια σου, αρχηγέ» και βρίζοντας εκείνους «που τον οδηγούν στη φυλακή».

Ο Αρτέμης Σώρρας απάντησε: «Όλα στα χέρια σας τώρα».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις