ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με 17χρονη: Είχε εξαφανιστεί και την εντόπισαν μεσοπέλαγα

Θρίλερ με 17χρονη: Είχε εξαφανιστεί και την εντόπισαν μεσοπέλαγα

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 17χρονη ανήλικη από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε να επιπλέει μεσοπέλαγα σε θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικά μίλια ανοικτά της Σταλίδας, όντας εξαντλημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cretapost.gr, η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε από τουριστικό σκάφος, το πλήρωμα του οποίου με ίδια μέσα την ανέσυρε από τη θάλασσα και τη μετέφερε στη στεριά. Εκεί την παρέλαβε ασθενοφόρο του Ιατρικού Κέντρου Χερσονήσου.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η ζωή της δεν βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο λόγω της εξάντλησης που είχε υποστεί από την πολύωρη παραμονή στο νερό, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η ανήλικη Ουκρανή είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή της. Η 17χρονη έφυγε από το σπίτι στην Ανάληψη όπου διέμενε με την αδελφή της.

Ωστόσο, φαίνεται πως είχε αφήσει ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας, με αποτέλεσμα η αδελφή της να ανησυχήσει και να ενημερώσει τις Αρχές που ξεκίνησαν επιχείρηση για την αναζήτησή της.

Διαβάστε επίσης: